[silindi] https://hizliresim.com/UB88lo Hanımlar düşük risk yazıyor ilk hamileliğimde ki sonuçla karşılaştırdım hemen hemen aynı o zaman doktor açıklayıp herhangi bir problem gözükmüyor gayet normal demişti ama bukez hastaneden memnun kalmadığım için sonuç göstermeye gitmeyi düşünmüyorum. Bir de siz bakar mısınız
ilkbahar [silindi] yaşınız 30un üzerinde mi yaş riskinden dolayı sarı alanda çıkmış sanırım grafikte 🤔
[silindi] Stresanksiyete devlet hastanesi canım genel olarak memnun kalmadım ☺️ gittiğim hastanede de randevu bulamıyorum
Hcrsrknilay14 Sorduğun soruyla alakasız ama bence kızın olucak.. ☺️ Dusuk risk gösteriyor iyi bir doktora göster için rahat etsin
Hcrsrknilay14 [silindi] devlet hastaneleri randevu konusunda aşırı sıkıntılı.. 😒 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hepimizin bebislerini 🥰🥰🥰
[silindi] Hcrsrknilay14 amin canım inşallah ☺️☺️ İlkinde de bu testten bakarak erkek demişlerdi kız oldu yine gönlümüzden kızdan yana ama bakalım ne olacak 🙈
Hcrsrknilay14 [silindi] bence kız free beta HCG 50 dem yukarda olursa kız asagida olursa erkek derler😄 benim 63 tu Allah’ın izniyle kızım olucak bizde 19+4 uz 😇
Nur5516 Hcrsrknilay14 bende merak ettim bunun için neye bakmamız gerekiyor kağıtta 😄bende yaptırdım ikili test
Hcrsrknilay14 [silindi] amin canım cumlemizinkini insallah Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde insalah ❤️
Stresanksiyete Cinsiyetle bu testin hiç ama hiç alakası yok.Düşük risk yazanlar trizomi 13 ve 18, trizomi 18 için orta risk 1/350. Sinir 1/250 olması lazım. O yüzden kontrole gidebilirsin.
Hcrsrknilay14 Stresanksiyete cevremdekilerin hepsi buna bakarak doğruladı. Varmıdir yokmudur bilmiyorum ama benim de arkadaşlarımın çevremin de hepsi tuttu.
[silindi] Stresanksiyete trizomi 21 demek istedin sanırım. Benim evet yaş riski normal değerin biraz üstünde ama eski sonucumla karşılaştırdığımda da onda da aynı şekilde yüksek farklı bir hastaneye gidicem ama tarama zamanını dolduruyor gittiğim tarih olmadı bu sonucu gösteririm
Stresanksiyete Neye inanmak istersen.önemli olan sağlıklı olsun.benim hem kendi hemde hepimizin çocuğu için tek duam bu.
Hcrsrknilay14 Stresanksiyete tabiimde önemli olan önce sağlık kız olsun erkek olsun. Bana bir büyüğüm demişti benim ve cevremdekilerin hepsinin doğrulayınca bende inanmaya başladım. Allah hepimizin miniklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin dağlıkla sıhhatle 🙏🏻