Bus_ak18 Dmlokn19 12+4üm doktor 12+1de erkek gibi dedi ama 16.ya kadar netleşir dedi😂 çok heyecanlıyım sana hiçmi yorum yapmadı
Oznuruzun Dmlokn19 13+4 gunluguz bebegimle 11+3 günlük iken doktora gitmiştim o zaman cinsiyet söylemedi normal olarak bende 16 haftalik iken gidicem inşallah o zaman net öğrenirim nisan sonunu sabırsızlıkla bekliyorum
htc34sdkl Dmlokn19 ikili test için gittiğimde 12. haftada erkek dediler ama tabi kesin değil 🙂 kesin olarak öğrenmek daha güzel sorduğuma pişman oldum ben 😄
Mathteacher Dmlokn19 ben de 12+4 üm canım haftaya çarşamba ikili testimi yapmaya gidecem inş. İkili testi son haftaya bırakmamın Sebebi doktorun cinsiyeti daha iyi görmesi . Malum olaylardan dolayı çok çıkmak istemiyorum
Bus_ak18 Dmlokn19 ahh bu meraklar😂 bende öğrenmesem bundan iyiydi. Değişirse diye korkuyorum eşim erkek die hergün bsy alıp geliyo bide kıza dönerse🤫🤣
Eternallove Bende pazartesi 12+1 olacağım kontrol ve 2 li testimiz var. Tabii önceliğimiz sağlık inşallah cinsiyetide söyler ☺️
Dmlokn19 Eternallove Bende yeni yaptırdım ikili testimi. Sağlıklı sonuçlar alırsın inşalah canım benim ♥️
Dmlokn19 Mathteacher bende aslında oek gitmek istemiyorum ama burda özel bir hastNeye gidiyorum ve tüm önlemler alınmış durumda güvendiğim için gidiyorum açıkcası
Bus_ak18 Mathteacher 1 ay sonra giderim sanırım canım. Ama ilaç ne kullancam bilmiyorum. Şuan vinalac ve bulantı ilacı kullanıyorum. Sen hangisini kullanıyosn
Mathteacher Bus_ak18 ben de folik asit içeren multivitamin kullanıyorum ilacın adı da tuesto folin tablet diye geçiyor bakalım haftaya doktor ne verecek ?
Bus_ak18 Mathteacher senin haftaya gitmen iyi olmuş ilaç değiştirebilir yada ek takviye verebilir. Ben 1 ay sonra gitsem geçmi kalmış olurum acaba ya
Dmlokn19 Mathteacher 12. Haftanın sonunda folik asiti bıraktırıyorlar canım gidemesen bile doktorunu ara sor bana bulantı ilaci cermişti onu kullanıyorum birde d vitamini içeren bir damla
Mathteacher Bus_ak18 kuzum ben gidince sana haber veririm hangi ilacı kullanacağımı. Doktorunun nu yok mu ya da hastanedeki sekreterini ara sor istersen gitmekten daha iyi. Bak tam bilmiyorum ama sağlık ocağını da arayıp sorabilirsin en azından fikir verir.
Mathteacher Bus_ak18 canım bugün doktora gittim hem kadın doğum hem de perinatolog uzun uzun inceledi ikili için ve diğer kan değerleri için de kan da verdim Cinsiyet içinde erkeğe benziyor dediler ama yine de bişey almayın bir sonraki kontrolüm bir ay sonra inş