Ruyaninprensi Uzm-Nurse yaaa ALLAH sizden ve butun saglik calisanlarindan razi olsun hersey gönlünce olsunnn 😘😘❣❣
Ebruyildiz Uzm-Nurse catlatma ignesinden sonra 12.gunde hcg testi yaptirnalisin adetten önce yani bende catlatma ignesu vurulmustum dr 12.gun hcg istedi orda belli oluyor gebelik oldugu ve ya olmadığı
Uzm-Nurse Ebruyildiz ben yaptırmadım canım yoğun çalışıyorum zaten çatladı mı diye 3 gün sonra bile gidememiştim . Dün ve Bugün ovülasyon yaptım bugün koyu olunca erken gebelik aldım çıktı
mmylmz Uzm-Nurse demiştim sana harıka hamılesın Allahım korusun yarabbım cok sevindim. vok cok erken daha kese için falan acele etme. keyfine bak doktorunla görüş ne zaman gel derse o zamana gıt. 10 gune anca bellı olur ;)
Hnfth Uzm-Nurse Oyy maşallahh hayrlı olsun kuzum bnm 3.gecikmede81 çıktı ilk bebşte adet günümde 84tü barz geç dölleniyor bnmkiler 😂😂
sinber Uzm-Nurse yaaaaaa çok sevindim maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yawrum
Nil-Beyza Uzm-Nurse yaaa hadi gözün aydın cnaım postu görünce merakla okudum Rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
hayalim13 Uzm-Nurse ayyy hadi canım gözün aydın bana da dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş bende 21 Nisa’nda test yapıcam
Bus_ak18 Uzm-Nurse inan biliyodum 😊😊 ama yinede fazla heveslendirmek istemedim. Çok sevindim adına rabbim sağlıkla ilerlemeyide nasip etsin inşallah. Tekrar tebrik ederimm💓💓
kbrclk Uzm-Nurse benimde sağ kasığımda sürekli şişkinlik ve hafif agrı oluyordu adetten 10 gün önce başladı ve adet sonrası 1 hafta daha sürmüştü ve hamile oldumu anladım tek belirtimdi 😌🙏🏼
Suber Uzm-Nurse canım hayırlı olsun bebeğin❤️ Ben de hemşireyim de Bthcg değerini gösterince hemen verdiler mi idari izni. Doktor raporu falan istediler mi?