Gizemserkan Kızlar nasılsınız sizde sabahları erkenden kalkıyor ve çok acıkıyormusunuz ben çok çabuk acıkıyorum
NeslihanPiaAbac Gizemserkan başlardaki iştahım kalmadı benim ,daha az uyuyabiliyorum artık sırtım belim kopuyor ,aşağı doğru baskı hissettiğim için fazla yürüyemiyorum vs vs.Kısacası çoook bunaldım artık bu geçmeyen günler nasıl geçecek bilmiyorum🙁
Elifrana Gizemserkan evet haftasonları bile en geç 8 de kahvaltı yapıyorum ☺ Eşim biraz daha uyumak istiyorum diyor ama ben acıkıp uyanıyorum
Gizemserkan NeslihanPiaAbac benim içinde öyle valla ay anam off babam diue diye günü geçirmeye çalısıyorum ağrıyor dedikçe danki daha az ağrıyormuş gibi geliyor 😀
Fatma Ben çok acıkarak uyanmıyorum ama göZümü açtığımda bir lokma bişey atmazsam miğdem bulanıyor 🙄 yürüyüş iyi geliyor hergün yürüyorum ama bel ağrısından uyku kalmadı miğde yanması da cabası 🐣
Gizemserkan Fatma benimde öyle yürüyorum ama 20 dk sonra zor oluyor yürüyüş belim karsık kalça. Bacak agrısı baya zorluyor
NeslihanPiaAbac Gizemserkan ☺ Ağrımayan bi yerim yok artık ama yinede bebeğime sesleniyorum tamam bunaldım ama sen yine vakitli gel diyorum bilsemki sağlıklı olacak şu an doğururum aslında😂😂😂kafayı yedim sanırım
Merve19 Bende 32+4günlügüm nasıl geçicek son aylar geçmek bilmiyor belim bacagım agrıyo dönemiyom yatakta elim ayagım püskül gibi dökülüyo
Fatma Gizemserkan valla normal yürüyüş olarak 2 saat yürüyorum ama dışarda dolaşma olunca 12 den akşam 8 e kadar dışardaydım bugun 😂😂
Gizemserkan NeslihanPiaAbac vallahabende aynı seyleri düşünüyorum söylüyorum 🤣 bebeğin keyfi yerinde belli ediyor😅
Ysfnannesi Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bende de hala kusma mipde bulantısı devam ediyo hergün olmasada oluyo bazen bacagıma kramp giriyo sekiyom resmen kasgıma giren agrıda var vaktinde gelsnde sağlkla inş bunlarda gecer Allahn izniyle
Gizemserkan Fatma ben de öyle bide avm gittim alısveriş yaptım Şimdiki halimi gör ayakları dikmiş uzandım elimm ayağım şişti😂 kendime karşı direniyorum resmen
Ozlemr Fatma ne güzel yürüyebiiyorsnız çok güzel birşey. Yarım saat yürüsem perilan oluyorum son 1 haftadır bugün doktora gittim istirahat verdi. Çatı kemiği ağrısı hayatımı mahvetti resmen
merwe Genel olarak butun şikayetler aynı kizlar ama hepsi bebişlerimiz için onlar iyi olsunda biz anneler her agrıya raziyiz deyil mi?😊bnde 32+1gunluğum
19undaanne 30haftalığım hiç bi şikayetim yok sadece iştahsızlık dışında herkes buzamanlarda kılo alır sık sık yer bense tam tersi kilo veriyorum 38lekaldım şuanda 48im 😞 İç karnım da geniş dışarıdan halen belli olmuyorum okadar 😑
Gizemserkan 19undaanne canımdoktor ne diyor sıkıntılı bi durum yoksa sen ve bebek sağlıklıysa nolcak ne. Güzel işte kilo almak güzel bişi deil ki sağlıklı olmak önemli iştah kaybı sorun gibi. Ama vitamin vb kullanmıyormusun onlar belki iştah acabilirdi