__birafitap__ Ozemmerdn 28 çıktı çarşamba günü kuzum bugün tekrar verdim ama baska kan da istemiş doktor kan pıhtısı 490 milyon çıkmış çok yüksek ne yapabilirim 😥
__birafitap__ Yasanixxxx yok kuzum benim 28 çıkmıştı ya 2 katına katlanması lazim dedi iki katta da 50 üzerine yükselirse 2 kat yükselir sıkıntı olmaz dedi senin de 100 vs çıkması lazım 2 gün sonra
DuhaninAnnesi Kara07 4+0 da ogrendim ilk degerim 77 cikmisti 🥰 suan 5+4 ama henüz kontrole gitmedim 🤭
Kara07 DuhaninAnnesi oy maşallah canım aslında görünür ama bekleyip kalp atışını da beraber mi duymak için bekliyorsun
glsahbaydemir Kara07 adet tarihine göre 1 aylık, kanda 2 haftalık çıktı. Ultrasyonda kese görününce net belli olur canım ☺️ bana da arada öyle ağrı oluyor yerleştiği için 😌 ikinci gebeliğim benim, senin ilk mi ☺️
Busramlkwi Kara07 Heyecan var açıkçası ilk gebeliğim. Ama adet olacakmışm gibi ağrı var günlerdir dün doktorumu aradım progestan yazdı şimdi ona başladım. Sende de aynı mı canım kasık ağrısı hissediyo musun?
Busramlkwi Kara07 Haklısın☺️ Olsun evlat için herşeye katlanırız🥰 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım🤗
DuhaninAnnesi Kara07 evet canim gitmisken hem görüp hem duymak istiyorum arada kasik agrım oluyor göğüs hassasiyeti var birde 😊 inşallah duyabilirim kalbinide bakalım