Busramlkwi Ben de pazartesi günü öğrendim hamile olduğumu şimdi 5+2 yim salı günü kontrolum var inşallah keseyi görürüz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin🌸❤️
Busramlkwi Kara07 Heyecan var açıkçası ilk gebeliğim. Ama adet olacakmışm gibi ağrı var günlerdir dün doktorumu aradım progestan yazdı şimdi ona başladım. Sende de aynı mı canım kasık ağrısı hissediyo musun?
Papatyali Merhaba 16 aylık kızım var aslında düşünmüyorduk henüz ikinciyi ama mide bulantım olunca bi de herşey kokuyor bana şüphelendim hemde ihtimal vermiyordum bile daha testime bakarmısınız en son 14 Mart adetim ama hep 3 4 gün önce oluyordum varmı sizce https://imgyukle.com/i/QrD6ln
Papatyali Kara07 1 yıl korunmadık istedik olmadı tüp bebek yaptırdık kuzum öyle oldu şimdi de ben korunuyordum hapla 2 gün unuttum sonra da bıraktım kullanmadım anan olmaz zaten dedim sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 🤷🏼♀️
Papatyali Merhaba 16 aylık kızım var hemde tüp bebek oldu kızım aslında düşünmüyorduk henüz ikinciyi ama mide bulantım olunca bi de herşey kokuyor bana şüphelendim hiç hiç ihtimal vermiyordum ama testime bakarmısınız 😨 en son 14 Mart adetim ama hep 3 4 gün önce oluyordum varmı sizce https://imgyukle.com/i/QrD6ln
Kara07 Papatyali ya sevinnn kuzum demekki yiyecek ekmeği varmış o şartlarda bile rabbim göndermiş sana 🐣☺️
sinber Kara07 merhaba canım hayırlı olsun ben 3+2 de regle 5 kala öğrendim daha doğrusu kesinleştirdim diyelim zaten biliyordum 🙈 bgn 5+1 iz ilk kontrole dün gittik keseyi gördük haftaya kalp atışı için gideceğiz inşallah
Kara07 sinber oyy maşallah canım rabbim sıra sıra zamanında yaşatsın herşeyi 🙏🏻 Neler hissediyorsun kuzum benimle aranda 5 gün var
Mernana sinber canım bende 6 gün kala yani dün öğrendim gebelik testiyle sen ne zaman kan verdin canım ne zaman gitmeliyim 5 gün var adete
Papatyali Kara07 sanırım şu an çok yeni yapacak bişeyim yok Rabbim layık görmüş ne güzel elbet büyürler ikisi kızım küçük ama ne yapayım senin de yeni mi
sinber Kara07 aramızda 3 gün var canım diğer postuma bakarsan ultrason fotosunu yüklemiştim iki kese göründü ama biri biraz ufak ve doktor kese mi yoksa yerleşmeden kaynaklı oluşan kanama alanı mı ayırt etmek için haftaya tekrar bakalım dedi eşim kızım ve ben heyecanlıyız haftayı sabırsızlıkla bekliyoruz
Papatyali Tb81 değil mi baya belli iki çizgi ne diyeyim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 💐
Tb81 Kara07 bende 6+5 olduk haftaya gideceğim daha doktora korona dan dolayı gidemedim hiç kalp atışı kese bir arada olsun diye bekliyorum 😌😌😌