Burcueymen Kasıklarımda yaklaşık 3saattir ara ara sancı var.. uyuyamıyorum dogumum başlamış olabilirmi ..bilgisi olan varmi
Burcueymen Faray başladığı gibi 15,20dk bir kere vuruyor ama kipirdayamiyorum resmen ..bıçak sapliyorlar sanki..
Wonderanne Burcueymen söylediklerine göre doğum gibi görünüyor dinlenme ile geçmiyorsa gerçektir hareketli ol duşa gir beline masaj yaptır top varsa topa otur squat yap sancı gelip gidince nefes egzersizi yap nefeslr karşıla Allah kurtarsın insaAllah 🥰🤗
Burcueymen Bacaklarım ve kasıklarım Allah’ım nasıl vuruyor.. ağrı ve WC ihtiyacım var gibi ama yok aslında ..
kubrademir Şuan bende oyleyim aksam 10dan belli cekiyorum 38+1 hfdaligim 10 15 dkkada bi adet sancisi gbi sanci giriyo ama bicak sapliyolr gbi sanki saniye sonra geciyo ve hafif pembemsi kan geldi nişan bumu oluyo acaba banada yardimci olurmusnz ?
Wonderanne kubrademir nisan sümüksü yapıda olur ve normal akıntıdan çok gelir ama haftan uyumlu sancılar da benziyor takip et arkadaşa onerdiklerimi yap
arslanmerve57 dilansavs karın sertleşmesi doğum belirtisi mi canım karnım taş gibi benimde öyleyim de yarın randevu aldım gidicem sancılarım da var
kubrademir @Wonderanne zaten 1 hafdrr sumsuksu akıntim oluyodu ama kan fln gormedim 1 2 sat once hafif pembemsi sümuksü akıntim oldu ama suyum fln gelmedi sadce asagiya cok basinc uyguluyo ve surekli lavobaya gidesem geliyo ama gidincede sanki sızıyomus gibi akıyo hastneye gitmelimiyim sizce
Wonderanne kubrademir kanama başlarsa ve bir anda su boşalırsa git ama için rahat etsin istiyorsan bir gidip görün açılma var mı ne durumda çünkü bazen 5 6 cm açıklığa rağmen şu gelmeyebiliyor
Wonderanne kubrademir aşağıya basınç doğum oluyor işte bebek kanala girmeye başlamış dediğim git önlem için baktır açılma var mı diye
kubrademir @Wonderanne teskkr ederim yardimlarin icin doktruma msj atim cvp verir vermez gidicem hastnye