BetulSahin5444 Mmmerve123 Allah yar ve yardımcımız olsun gerçekten dengesiz uyku ruh halinide etkiliyor insanın🙄
Mmmerve123 BetulSahin5444 hayır bide bu saatte yapacak bişeyde bulamıyorum. 6 gibi yatıyorum ama yine uykum yok yatakta dön dön. Sizler nasıl oyalanıyorsunuz
BetulSahin5444 Mmmerve123 burdaki başlıkları okuyorum instagramda bişeyler izliyorum arada eşimin telefonunu kontrol ediyorum 🙈😂 derken sabahın altısı oluyor
tugcebyl BetulSahin5444 bizim hanım efendi de tekmelemek içim gece saatlerini seçiyo 4de uyandım daha hala devam zombi gibiyim su an 🤦♀️😭
Wonderanne BetulSahin5444 bende aynıyım nerdeyse 12.haftakardan beri uyusam da hiç uyumamış gibiyim 🤷😅
Sedatrk BetulSahin5444 ayy valla aynı dert bendede var sırf uyku düzenim olsun diye hiç uyumadigim günler oldu yeterki sabaha kadar uyuyayım dedim 30 saat uyumadım sonra yattım gece 12 de saat 3 de yine kalktım sabaha kadar ayaktaydim duzeltemiyorum bı türlü 😢
Yeni_anne_ BetulSahin5444 Benim en başından beri uykum yok hamilelik ben de uykusuzluk yaptı vallahi. Canım şöyle bir şey yapsan 6 da yatma o gün tüm gün uykusuz kalınca akşam uykun gelir belki gece düzeni oluşur tekrardan.
Nadis_cvk Yeni_anne_ dediğin çok doğru ama ben bi türlü beceremiyorum koltukta kendimi uyurken buluyorum sonra 😂😂