BetulSahin5444 Hamile kalınca uyku düzenim iyice bozuldu başlarda çok uyurdum. Şimdide gece sabaha kadar uyuyamıyorum 6 da yatıp akşam 4 e 5 kadar uyuyorum 😥😑😞
Gunes_ BetulSahin5444 kac haftalikaniz ayni problem bendede var gece 4 gibi falan anca uyuyorum yorgunluktan sonrada 12 de kalkiyorum 33+2
Selcanntosunn BetulSahin5444 valla aynı bende öyle ilk başlarda çok duzenliydi uykum saat 10 da yatar sabah 6 da 7 de kalkardım ama şimdi saat 4tte 5 de yatıp akşama saat 4 e kadar yatıyorum bu arada kaç haftaliksin
Happybaby_ BetulSahin5444 hepimizin uyku düzeni aynı sanırım🤦🏻♀️😬 uykudan zevk bile alamıyorum öylesine uyuyormuşum gibi
gamze2234 Selcanntosunn bende bu durum, şuan içerisinde olduğumuz psikolojik çöküntüden kaynaklı, bende sabaha kadar uyuyamayıp akşam kalkanlardanım, ama virüsten önce gayet 12 de uyuyor sabah 10-11 de uyanıp işime gidiyordm🙈
Sun Selimem anne hareket halinde olunca bebek uyuyo anne uyuyunca bebek harekete geçiyo diye biliyorum
Sun BetulSahin5444 bnde aynı durumdayım ama sabahda erken uyanıyorum yapmadığım şey kalmıyo uyumak için dua açıyorun ninni açıyorum eşim masaj yapıyo film izliyorum ama nafile saat 4 olmuş gram uykum yok
GamzeUgur BetulSahin5444 geceleri çok geç saatlerde uyuyabilen ben heleki son günlerde sabah 6/8 arası uyuyp ¾ gibi uyanıyorum ne düzen kaldı ne bişey 🤦🏻♀️🥴