cansuece Ayse13 bi zararı Yok bildiğim,5aydır kullanıyorum nerdeyse 6ay olacak İşte.kalça,göğüs,karın,karnımın yanlarına,sırtımın karın arkasına denk gelen yerine,üst bacak bölgesine sürüyorum yanı baldırlara.
cansuece [silindi] şuan 35+6 günlük olduğumdan her gün sürüyorum.son ayıma girdim diye böyle.ama bu zamana kadar iki günde bir bazen 4günde bir sürüyordum.duştan sonra kullandığım için öyle yapıyordum.çoğunluk iki günde bir kullandım.
Thesra Merve12 Hamileliğinizi öğrendiğiniz an başlamak en iyisi aslında ben öyle yaptım ama krem hiç kullanmadım sadece zeytinyağı
buse007 Kızlar ben de kullanmak istiyorum ama ne marka kullanmalıyım sizce. Aslında badem yağı kullanmak istedim ama tüylenme yapıyormuş bilginiz olsun 🙁
Elifblr buse007 bio oili öneririm ben memnunum sürdüğümden beri hiç çatlamadı karnım kocaman olmasına rağmen
Merve12 Badem yagi tuylenme yapiyor vichy guzel diyorlar dogumdan sonra ki catlaklarin gecmesinde de etkiliymis, lierac da guzel
Ozteber Ben zeytinyağı ve badem yağı kullanıyorum en az katkı maddeli olan bu😊 doğumdan sonra tüyler geçer bence dert etmeye gerek yok
Gulsum94 Merve12 çatlak vücut yapısıyla alakalı ben çatlamıycm galiba diyordum ama 33 haftalıkken gördüm o kırmızı çizgileri göbeğimde annem bile 5 çocuk doğurmuş tek çatlağı Yok birde krem kullanıyordum
cansuece [silindi] kadınlar için açılmış her türlü güzellik malzemelerinin falan bulunduğu bir satış mağazası😊internete yazın sitesi de var .
cansuece [silindi] Kipa da ve Carrefour da da vardı sanırım 🙄ne demek rica ederim hiç olmadı eczanelerde var😊
SeydaOz Genetik diye biliyorum ben ya benim annem hiç çatlamamış 4 hamileliğinde ben şimdi 16 haftalığım çatlak yok yine de soğuk sıkın hindistan cevizi yağı aldım kullanıyorum
Sayrkann Merve12 valla tek anladigim sey vucut catlamaya musait ise catliyor ben 3 ayliktan itibaren hep krem yag felan kullandim 30. Haftadan sonra catlamaya basladim 😒😒