DuyguGkgz Merve12 bana doktorum 11. Haftadan itibaren verdi kullanmaya başladım ama şuan sadece duştan sonra kullanıyorum ileriki zamanlarda sıklaştırıcam
Anne3434_ MiyaseGnel 3 aydan sonra başlanmalı çünkü kremlerin üstünde bile yazıyor genelinde üç aydn sonra kullanın diye
cansuece Merve12 tam olarak 16+0 da başladım ve haftada bi iki kere sürüyordum.biooil yağ kullanıyorum.şuan 35+6yız ve çatlak yok.birde genetik oluyor bazı çatlaklar naparsan yap çatlıyor insan ama çatlasak bile aza indirmek için önlem almak lazım ve artık bence başlasanız iyi olur.
Elifblr Merve12 bu sıralar başlasan iyi olur canım ben biraz geciktirdim çatladı bikaç yerim. Bünyeyle de alakalıdır tabi ama düzenli kullanmaya başlamalısın ☺
Elifblr Merve12 düzenli her akşam sür daha da çatlamaz inşallah benim de kalçam ve bacaklarım çatladı şimdi her akşam bio oil sürüyorum çatlamıyor artık
aesma Merve12 ben 12. haftada başladım ama kakao ve badem yağı ve arada bebek vazelini kullandım. artık lierac veya mustelaya başlayacam 🙂
Aysenurtimurcin aesma bende 11.haftada rosense marka vazelin kullanmaya basladm ama su badem ve kakao yagini cok duydum alcam onlardan da
Bnarinn Merve12 eger aile genetiginizde varsa kaçınılmaz diyorlar ama kimse istemez çatlasın tabi ben hamile oldugumu ögrendigim günden beri sürüyorum hiç bırakmadım işallah sizde çatlamassınız.
ZeynepKara Merve12 3 aydan itibaren başladım hem kakao yağı hemde burts bees çatlak kremi kullanıyorum şuan 5. Ayın içindeyim henüz çatlağım yok ama vücudum çatlamaya meyilli 😔
cansuece Ayse13 bi zararı Yok bildiğim,5aydır kullanıyorum nerdeyse 6ay olacak İşte.kalça,göğüs,karın,karnımın yanlarına,sırtımın karın arkasına denk gelen yerine,üst bacak bölgesine sürüyorum yanı baldırlara.
AdaninAnnesi 19 Dayım göğsüm fena çatladı sanırım geç kaldım krem için göğüsleriniz büyüyorsa hemen başlayın
Ozteber Merve12 goguslerine de sur ben akıl.edemedim feci bi bu şekilde büyüdüler ve kizardi sonrası sanırım çatlak olucak