DenizEliz Kızlarrr 33 haftaya girdik az önce kimler 33 haftalık🤩 hazırlıklar, hastane çantası hazır mı🥰
5858g DenizEliz bizde aynı 😊 çantamız hazır değil ama çamaşırları yıkamaya başladım bugün dolaba yerleştirmek için yavaş yavaş başlamakta fayda var ağırlaşınca yapamayız😊
Yelz_91 5858g çok geç kalmayın çünkü yıkaması ütüsü günlerce sürebliyor.. çantayı hazrlmkta mesele acaba onu mu koysam bnu mu koysam tatlı heyecanlar🥰
seherakds Bende 33+0 oldum bugün yıkadık herseyini yarın ütülemeye başlayacağız çantayı ve valizi bu hafta hallederiz gibi tatlı koşuşturmalar az kaldi❤
Mizrakgrkm94 Merhabalar gun icerisinde tekmelerini cok hisssediyormusunuz ben bazen hissedemiyorum da ya korkuyorum
Esma111 Mizrakgrkm94 çalışıyorum halen, çalışırken ayaktayken vs hissetmiyorum pek. oynamıyor. daha çok uzanınca ,akşamları vs oynuyor.
F_NUR_K-S Mizrakgrkm94 Bi gün çok haraketli olup diğer gün sakün oluyor, her gün aynı haraketliliğinde değil..
Kumsal3011 Mizrakgrkm94 ben bayagı hissediyrm canım artık her konustuguma tepkisi de hemen olıyor hıckırıgınıda anlıyorum hele bu ara masallah tünel calısması yapıyor gibi ara ara 😃
Sedalya DenizEliz bizde 33 olduk herseyini aldim cantayi daha hazirlamdim erken dogum riskimde var aslinda hazirlamam gerek ama durumlardan dolayi hevesim kacti hergun bir sonraki gune birakiyorum
5858g DenizEliz valla ne yalan söyliyim bende öyleyim hele arada bebeğin başını çıkacakmış gibi hissediyorum panda gibi yürüyorum evin içinde😂
mrvygrtc 33+1 bizimde çantayı hazırlayamadım hala eksiklerimiz var. Durumlar böyle olunca çıkıp alamıyorum internetten tamamlamaya çalışıyorum. İnşallah yetiştirebilirim