Gonulsonmez Bu kadar çok ilaç içenleri duyunca çok şaşırdım. Benim 22+5 ve magvital ile gyno ferro içiyorum yani 2 tane ilacim var.zaten doktorum çok ilaç kullanmayı önermiyor. Besinlere ağırlık vermemi istiyor.
Yenihamis Gonulsonmez gerekli olmasaydı eminizki bizlerde az ilac kullanmak isterdik sizin gibi ama mecburiyet var malesef
Zeynep360 Ben de coraspin,impryl,estrofem,omepa,neofolid içiyorum ayrıyeten 2 güne bir Progestan iğne ,her gün göbekten clexane iğne vuruluyorum. Evet zor bir süreç ama sonuç herrrşeye değer sağ Salim doğsunlar yetmez mi?
Gulkar Yenihamis 17 haftaligim clexane,coraspirin,eutthyrox,fenix,gynoferon magnezyum var senin gibi olan merak etme😊birde ilk üç ay progeston kullandım o bitti şükür
Ikinciyibekliyorum Gulkar sizinle aynı ilaçları kullanıyoruz ben ek olarak carpintim oldugu icin beloc ta aliyorum
Ikinciyibekliyorum Yenihamis evet düşünlerde biraz daha tedbirli davranıyorlar. Benimde ilk gebeligimde kalp yetmezligi ve gebelik zehirlenmesi yaşadığım icin yuksek tansiyondan o yüzden bu ilaçlar 🤨
Yenihamis Ikinciyibekliyorum inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi sanada çok geçmiş olsun canım 🤗