Yenihamis Protestan,kan ilacı, imom , magnezyum, ecorpin ,dulcolux ve x-m benim kadar çok ilaç içenler sizler ne yapıyorsunuz ben yıldım ilaçlardan 😢😢😢 25haftaliğız
Esrelf Yenihamis dulcoöux dediğiniz ilaç ne için? Birde x-m düzenli kullanılan bir ilaç mı? Ben fazla kullanıldığı zaman bağımlılık yapıyor diye biliyorum?
Ikinciyibekliyorum Yenihamis troid için , coraspin , gyno ferro sanol , beloc ,femix , suya karıştırılan var bi tane ,d3 damla , birde her aksam iğnem var clexane toplam da her gün 8 🙂
Merrcimek Yenihamis Troid ilacı, kan ilacı,vitamin,corasprin, c vitamini kaburgalarım ağrıyor devam ederse magnezyum verecek. Ben daha 11+4 üm 😞
58Vildan Canim bende kendi ilaclarim sabah aksam 8 tane sadece uzerine kan ilaci vitamin progestan magnezyum derken 15e yakin ilaç aliyorum günde yapicak bisey yok malesef hic kullanmasak
Yenihamis 58Vildan vallahi hiç kullanmasak keşke ama bebeğimizin sağlığı için herşey bazen çok bıkıyorum aglayasim geliyor ilac icerken 😅
Yenihamis Esrelf x-m kabizligi onlemek icin verildi dulcolux da gece saat tam 10da iciliyor takviyesi olarak xanim bagimlilik yapcal bir ilac degil gercekten 😅
Yenihamis Ikinciyibekliyorum yanlız değilmişim demekki bukadar ilaç içen bir benmiyim diye düşünüyordum 😅
Ikinciyibekliyorum Yenihamis bende ilk gebeligimde sadece saglik ocaginin verdiği ilaçları kullaniyordum 🙂 ikincide bu kadr ilac olunca doktora sormadan edememiştim neden bu kdr ilac diye 🙂
Yenihamis Ikinciyibekliyorum cevap ne oldu peki 😊 sağlıkla gelsinler inşallah herşey bebislerimiz için 🤗
Sevde123 Bende gynoferon,decavit,duphalac, coraspin,magnezyum,vinalac, ilaç isimlerini yanlış yazmış olabilirim görmezden gelin😂 bunları kullaniyorum iyyy geldi ama herşey bebiş icin😀
Ikinciyibekliyorum Yenihamis insallah rabbim sağlık versin insallah 🙂 kalp hastaligim oluştu benim ilk gebeligimde cogu hapin habercisi 🙂
Yenihamis Merrcimek bende erken dönemde ilaca başladım canım sağlıkla gelsinler inşallah az daha sabır günler sabır ve dua ile geçecektir 🤗
Ikinciyibekliyorum Yenihamis evet düşünlerde biraz daha tedbirli davranıyorlar. Benimde ilk gebeligimde kalp yetmezligi ve gebelik zehirlenmesi yaşadığım icin yuksek tansiyondan o yüzden bu ilaçlar 🤨
SelinKutluErdoan Yenihamis ecopirin, alfamet4, elevit, omega ocean mumy, sidefer gb2 ve osteocare 👌🏻 Adetleriyle sayarsan 10 adet 😂😂
Yenihamis SelinKutluErdoan maşallah sende çok içiyormuşsun canım 🤣 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin