0Bsra0 Malum durumlar ortada her yer kapalı ya da dışarıya çıkmaya korkuyoruz bu durumda internetten hangi sitelerden bebek için alışveriş yapıyorsunuz ? LCW online durdurdu e bebek te ara vermişti ne yapacağımı bilemedim
brnr09 0Bsra0 canım kozabebek, enucuzbebekmarket.com . Bu 2 site çok güzel ve 2 günde geldi. ürünler de kaliteli. Ben çok memnun kaldım 🤗☺️
Zlhb 0Bsra0 ebebek 13 nısandan sonra başlayacak herhalde ben trendyoldan aldım müstela kremlerıni falan ıstedım
damlafidan 0Bsra0 melonbebe var kesinlikle bakın ve alın derim hem çok uygun hem çok çabuk getiriyorlar hem de hakkaten %100 pamuk . Bugün geldi siparişlerim çok memnun kaldım ben
mervedirican https://imgyukle.com/i/QJYonh canım instagramdan humabebe diye bı site var ordan almaya başladım 2gunde geldi kaliteside gayet güzel resim attım kalitesi birazda olsa belli oraya bak istersen ben ikinci siparişleri verdim🙂
0Bsra0 mervedirican burayı takip ediyorum ama cesaret edememiştim teşekkür ederim o zmaan sipariş verebilirim :)
0Bsra0 brnr09 enucuzbebekmarket adı ile alakalı sanırım bana hiç güven vermedi sanki ödeme ya da başka sorun yaşayacağım gibi geldi ama adını da cok duydum burada :D siz ikisindende sipariş veriyorsunuz değil mi
0Bsra0 Keremeral Sakarya , evet öyleymiş ama mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmıyorum o yüzden önce online olarak bakmak istedim ufak tefek eksiklerim kaldı onları almam lazım :)
brnr09 0Bsra0 ben de ilk aynı hissi yaşamıştım ama çok beğendim ürünleri ve kalitelerini. Kesinlikle tavsiye ederim ☺️
Sehriban65 0Bsra0 enucuzbebekmarketin sen aldığım ürünler bugün geldi bende denemek için birer tane sipariş verdim ama çok güzel kumaşları falan ben memnun kaldım tekrar sipariş vericem bugün hem uygun hem kaliteli gerçekten :)
Deleted5544 e bebek 13 nisandan sonra göndericez diyo ama bana 1 günde gönderdiler. oradan alabilirsiniz bide trendyolda soobe butiği var oradan alabilirsiniz benim aldıklarım cok kaliteli cıktı
Kubrakurtulus1002 https://imgyukle.com/i/QJXNE1 bunlarda benim en ucuz bebe marketten aldıklarım. Çok güzel ve kaliteli😍
minicikbirmucize Kubrakurtulus1002 bu fotodakilerin hepsi yenidoğan mı çok güzellet güle güle kullanın
Meloss45 Kubrakurtulus1002 bende baktım şimdi o siteye de bir üründen en az 4 tane alabilirsiniz diyor zıbın falan çok saçma geldi
Deleted5544 damlafidan arkadasım almıstı delik ürün gönderdiler. sahibi olan adamla 10 gün kavga etti en son eşini arattırdı da kavga dövüş iade etti.
Yucelinannesi01 0Bsra0 ben e bebekten sipariş verdim 7-8 günde kargoya verdiler ama sanırım iade yok mağazadan değişim var şu süreçte . Civilden de sipariş verdim 10. Günde kargoya verdiler.
damlafidan Deleted5544 aaaaa ben ilk defa sipariş verdim 9 parça bı şey hepsi de sağlam kaliteliydi çok şükür şansıma miydi bilemiyorum
kibariye41 0Bsra0 minicity sitesinden alışveriş yaptım canım hepsi göründüğü gibi kaliteli geldi. Buradan çok duydum enucuzbebekmarket sitesini oradanda verdim inşallah yarın teslim olucak heyecanla bekliyorum 🙈😍