Y_Sedanur Merhaba anne ve anne adayları şu an hamileyim kızım olacak inşallah beşik olarak ne alacağımızda kararsızız fikri olan varsa Yardım edebilir mi?? ☺️
__kubragokce__ Y_Sedanur ben ahşap beşik aldım sallanabiliyor anne yanı da olabiliyor. Duux luna bir bak istersen.
Tugbacolak Anne yanı aldım ben oldukca kullanıslı gorunuyor yataga drek yapıstırabıldıgın ve kademe ayarı oldugu ıcın uzun surelı kullanımda saglanabılıyor
Hduygu Deleted5544 ne kadara aldın bende öyle bişey bekliyorm . Vivenseden alacaktım fiyatları yüksek şuan.
Deleted5544 Sevvalkeles79 benim 2 günde gelmisti ocak ayının sonunda aldım ben. şuan kargolar cok yoğun olduğu icin normaldir sanırım ☺️
Deleted5544 Hduygu https://www.hepsiburada.com/baby-bee-dogal-anne-yani-besik-krem-60-x-120-cm-p-HBV00000F8OCX?magaza=Hepsiburada bu benim aldığım. ocakta 650 tlye aldım sonra 600 liraya düşmüştü şimdi zam yapmıslar. eğer aceleniz yoksa beklerseniz belki yine düşer fiyatı ☺️
0Bsra0 Deleted5544 bunu kullanmaya başladınız mı acaba nasıl sağlam mı ve kaç yaşa kadar :) bende çok begenmstm ama hiç kullanıcı yorumu bulamadm içime sinen
Zlhb Edanurdg merhaba bu park yatakların yatakları ayrımı satılıyor acaba yani sitelerde falan bulamadım beynim yandı hiç beşik falanda bakmamıştım alırız dıye mecbur onlıne alcaz yanı bulamadımda🤦🏻♀️
Deleted5544 0Bsra0 bebişimin gelmesine 10 hafta kaldı ama 10 gün önce kurduk. 30 kiloya kadar taşır bayağı sağlam. kayınpederim ve eşim mobilyacı, onlarda malzemesini falan kaliteli buldular. şahsi fikrimce tavsiye ederim ☺️
Tugbacolak 0Bsra0 carino marka. Hepsı buradadan aldık gayet kalıtelı geldı 1 haftada teslım edıldı. Magazalara göre fıyatı yarı yarıya geldı bıze
Edanurdg Zlhb evet yatakları ayrı satılıyor park yatakların da ölçüsü değişiyor zaten ölçüsüne göre onu ayrı alıyorsun
Edanurdg Zlhb evet yatakları ayrı satılıyor park yatakların da ölçüsü değişiyor zaten ölçüsüne göre onu ayrı alıyorsun
0Bsra0 Deleted5544 sevindim bende 32. Haftadaym artık almam lazm ve mecburen netten alacağım linkjni paylaşmıştnz oradan bir daha bakaym :)
Yucelinannesi01 Ben beşik değil de https://m.n11.com/pierre-cardin-bubba-soft-70120-cm-oyun-parki-ve-park-besik-P382585274 park yatak aldım.
0Bsra0 Ben park yataklara nedense hiç ısınamadım bir de baştan yanımda yatsın istiyorum o yüzden anne yanı olan da bir beşik arıyordum