Seymaaaa27 Kızlar şimdi herkes aklına gelen yemeği yazsın yemek yapmayanlara fikir olur😍 ben başlıym o zaman tavuk dünyası menüsü 😋😋 fırında sebze , etli patatesli tava, karnabahar kavurması 🤤 ve diğer sebzelerin kavurması kabak patlıcan vs patlıcan kebabı , yuvarlama , dolma, karnıyarık, kuru fasulye hadi sizde aklınıza gelenleri yazın🍕🥙🍛🍝🥟
Fulyasare Seymaaaa27 iyi fikir ama hepsını bugun mu yapıyosun sen kız masallah yiyeblcekmısınz okadr. Benm esım evde yok oyuzden o olmaynca genelde bısey yemıyorm atıstıryorm😂
defnemila Seymaaaa27 Aklıma geleni yaptım. Boşnak böreği ıspanaklı, kısır, çikolatalı kek birde çay 😂😂
Selimerve Patlıcan kebabı,alaca corbası,şiveydiz,dolma,lahmacun,içli köfte,mercımeklı pılav,fasulye kavurması,yuvalama,beyran,sogan kebabı,fırında patates😋😋😋😋 bir anteplı olarak saydım😅 aklıma gelen yemeklerı
Seymaaaa27 Fulyasare hahaha hayır tabini hepsini bi günde nasıl yapayım kız 😂 hani bakan birini beğenmez diğerini beğenir fikir olması açısından yazdım
Yasemin00 Seymaaaa27 kocaeli li yim bizim buralarda asıl adı kaldirek ama yer yer ismi degişiyor biz de kaldirek ,hodan bayraklı ,gibi.isimleri söleniyor birtür dag mancarı çok lezzeti. Salcalı soganlı yumurtayla kavuruyoruz .kocelinin kandır bölgesinde daha çok vardır ama dedigim gibi yer yer ismi farklıdır