filizzzz bakarsın canim sadece bebegine kulak vermen yeterli benimde ilk ti okudum videolar izledim bebekce dilini öğrendim sende elindeki tum imkanları kullanır ve yaparsin hic düşünme ağlıyor ya gazi var ya ac yada alti ıslak bu ucunden 1 ri yaparasin önce banyo zamani geldi yıkayacaksın yatir küvetine filesine önce on kisimi hafif masaj yap ovala arkaya geçince dusecek tutumam diye mi korktun yatır yuz üstü kucagina kafasını tut al bebek banya sapkasi yüzüne kulagina su gitmesin sende biraz ıslanırsın ama güvenle tutup yikarsin diğer işlemleri zaten sen kendin yapaesin
Gaz masaji var i love you masajı izle canım
Daha sinra bebek nasıl sakinleşir bunları okuyabilirsin evi ışıdı iyiyse kat kat giydirmene gerek yok emsesine ve bacaklarına bak soguk değilse tamam dir elleri aoguk olucaktir endise etme bu üşüdüğü anlamına gelmez yinede araa eldiven sapla takarsin geriside annelik duygusu ile devam eder aslan gibi bakarsin hic düşünme sen ne kadar karamsar olursan o kadar yapamazsin ama işte ve arzubile kimler neler yapıyor bu kadar imkada benmi yapamam diyip dik durmaliain ve emin ol mükemmel bir sekilde de yaparsın 🤩😍🥰🥰🥰