Unsalinn_Annesii brnr09 bende merak ediyorum bunlar hoşuma gidiyo bebek arabasıyla pusetten almayı düşünüyorum
Mrvkckk brnr09 canım ben aldım ama salıncaklı set değil bebek arabası puset çantası var , görünüş olarak kalite olarak gayet iyi geldi. Daha kullanmadık tabi ama kalitesi güzel kumaşları vs.
Gkc2144 brnr09 canım ben set olarak aldım güzel geldi daha kullanmadım indirimdeyken aldım 1.333 tl ye şuan çok pahalı güzel ve kaliteli ☺️
brnr09 Unsalinn_Annesii ben de görmüşken setini mi alsam acaba diye düşündüm ☺️ Zaten hepsi tek tek bu kadardan fazla paraya patlayacak
Belmaaa 1004nese ay çok şükür 🙏🏻 nasıl beşiği ben de almayı düşünüyorum 10-12 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum uygun mu sizce boyutu derinliği
1004nese Belmaaa çok güzel 1 yaşına kadar yanında yatabilir icincok derin hatta anne yanını içine koyup öyle bebegimi yatırıyorum sallaniyorda çok kullanışlı.
Belmaaa 1004nese ay çok güzel güle güle kullanın ben de reflü yatağı alayım diyorum içine ilk 3 ay için
LeylaEce Ben salıncak dahil olan seti aldım henüz kullanmadım ama geldiğinde arabayı kurup denedim sürüşü gayet güzel özellikle katlama çok kolay yardım olmadan çok rahat kapatabiliyorsunuz kumaş kalitesi malzeme kalitesi çok iyi tavsiye ederim 👌
Gkc2144 brnr09 hepsi buradan aldım 1 2 3 Nisan günü indirim vardı ☺️ Trendyol diğerlerine göre pahalı oluyor
Elifdoan Besige kaç aylığa kadar yaptırılabiliyor ki, sizin sayenizde gördüm çok hoşuma gitti şuan. Birde puset bebek arabasına da takılabiliyor mu
Gkc2144 brnr09 beşik yağmurluk bakım çantası bebek arabası (düz olan) ismini bilmiyorum 😂araba koltuğu
brnr09 Gkc2144 puset olarak kullandığımız da arabanın içindeki kısım herhalde dimi canım ? Arabadan çıkarıp puset olarak kullanıyoruz
LeylaEce Kızlar asıl satış yeri bebefix orda belirli dönemlerde daha büyük indirim oluyor ben orxan aldım ve gayet hızlı geldi takip edin bence