niltunyas Mehtap17 uğraşmayın elbette. Uğraştığınızı düşünmedim zaten.Ne kendimin ne sizin. Siz öyle hissettiniz demek ki. Hormonlardan dolayı normal bunlar.
Mehtap17 niltunyas saygıdan bahsetmişsn ya o da önemli ama iyi niyette önemli ben size hayırlı doğumlar diyorum sen kalkmş laf sokma peşindesin kalbi temiz olsun insanın hormonlar gelir geçer allah kalp kirliliği vermesin nokta bidaha cvpta yazma
Deniz14 Hivreneymen chicco tekli manuel aldım emzik biberon göğüs pompasını hep chicco tercih ettim ben
niltunyas BsraKavazYedek olabilir hassas tenli insanlarda o tür sorunlar oluyor. Ama gerçekten kuvvetli denedim çünkü aldığımda. Bu hiç aklıma gelmemişti. Umarım sorun olmaz.
Deryadeniz niltunyas hastanenin kendi makinası olmuyor mu acaba. Ben lazım olursa hastanede vardır diyr düşünmüştüm ama yoksa koymak lazım tabiki.
niltunyas Deryadeniz 9 yıl önce doğum yaptığım hastanede vardır bize söylemediler ama. O yüzden aldım. Evde de kullanırım diye. Ama artık bir çok hastanede var. Talepte bulunmak gerekebilir. Emzirme eğitimi ve sağma makinası için.
Deniz14 Svde hastanede kalınıcak süreye ve kanamaya bağlı bir şey o 🤔 ben 2 tane hasta bezi koydum 1 pakette en büyük boyuttaki olan gece kadın pedlerinden koydum eğer yetersiz gelirse daha çok ihtiyacım olursa eşim getirir diye düşündüm