Dmlaa Sema41 Kocaeli Gebzeden var 😊 Gebze Medicalpark hastanesi Amanullah Çağatay Beye gidiyorum 👼🏻🤰🏻
Liva Hamiş deılm ama lohusayım 🙂 EmL yanında kalıyo, ozel kadın dogum ve cocuk saglıgı hastanesıne ertan beye gıttım cok memmunum. Hm guler yuzlu hm ılgili hmde bilgili...
Sema41 Liva yalnis hatrlamiyorsam arkadasimda ona gtmisti ve epidural normal dogum yapti memnundu doktordan 😊
Liva Sema41 sezeryan sonrası normal doum yapıcaktım bnde ama kızımın kafası ters duruyodu son haftaya kdr bekledık olmadı sezeryans uzulerk gırdım. Ertan beyde ınatla normal olck ddı ama bebiş glmedı 🙂
Dmlaa Sema41 23+3 olduk 😊 Cok şükür şu bi aya yakındır güzel gidiyo oncesi hep bulantıyla geçiyodu halsizdim ama şimdi cok sukur iyiyim biraz cabuk yoruluyorum ama güzel 😊 Sen kaç haftalıksın nasıl gidiyo
Drngrkm Sema41 9 haftalığız daha 😊 normalde 130 funda hanımın ücreti, ama eşimin sendika indirimiyle 105 lira veriyoruz.
Sema41 Dmlaa 13 haftaligim bende canm . Benim guzel cok sukur halsizlik disinda pek sikayetim olmadi. En korktugumdu istifra etmek ama bikere bile etmedim sukurler olsun .