deryaayucee Nesliyy Sağol canım ama zaten özel hastaneye gidiyordum ve durum böyle randevu vermiyorlar.
deryaayucee Gzmsydr İlk 3 aydan sonra bırakılmıyor mu ben öyle biliyorum. Doktora gidebilsem soracaktım ama gidemiyorum.
deryaayucee Yani aslında tek sıkıntım şu, kan testlerini yaptıramadım. Doğal olarak da vitamin vs verilecekse eğer bunları kullanamayacağım o yani. Bu da işte kötü sonuç doğurur mu?
Eda7776 Ync333 ben en son 1 ay 10 gün oldu konrtole gideli ama önümüzdeki hafta gidicem artk bebeğin durumunu merak ediyorum eldiven maske takıp gidicem👀
Zehramomm Ync333 6 günde bir gidiyorum son haftalarımdayım hiç de korkmuyorum maskemi eldivenimi takıyorum ben gittiğimde sadece ben oluyorum benden sonraki 1 saat sonra geliyor sonuçta keyiften sokakta gezmiyoruz dimi
Omerinzevcesi 33+4 oldum en son 28+5te gitmiştim doktorumla görüştüm 36 haftada falan gel dedi bende 36+4te gidicem inşallah
Ozge_28 Ync333 en son iki gün önce gittim saatimi dışarda eşimle arabanın içinde bekledik ve zamanım gelince doktorumun sekreteri bizi aradı öyle girdim hastaneye.Hastane zaten bomboştu.kesinlikle kontrole gidilmesi gerek bence.tedbirinizi alın zaten doktorunuz da tedbirli olacaktır