Cigdm gözün aydın canım ,Allah sana da bebeğinde sağlıklı uzun omurler versin Allah analı babalı büyütsün😊
Tugce-75 spiker_anne yaaaa çok farklı doğum hikayeniz çok güldüm gözümden yaş geldi 😂😂 Allah sağlıklı güzel büyümesini nasip etsin inşallah tebrik ederim seni de. ♥️🙏
Zeyno_65 spiker_anne o hoşt dedigin kısımda baya güldüm yaaa 😁😁 hayirli olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲
eknsnsr98 spiker_anne suan sancı cekiyorum suni vermişler çok kötüyüm rabbim seninkini sana bağışlasın bizimde sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin🙏🙏
BusraDevlet83 spiker_anne 😀 Bu anı hayatta unutmazsınız artık. Sanırım biz de okuduklarımızı unutmayız. Sağlıkla büyüsün yavrunuz. 💜
4489 spiker_anne maşallah 😍😍 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🙏🙏darısı bizlerin başına Allah razı olsun ve dualarınız kabul olsun inşallah 🤗🤗
Deletedmom133 spiker_anne masallah sa ne güzel hayırlı olsun happy kidse beklerim görürsem yazarim sana adim rüyanın annesi
hilal_tas94 🤣🤣🤣🤣 valla çok güldüm rabbim sağlıkla aldırmış çok şükür çıkardığın yerlere sağlık kız 🤣🤣
Nesrin54 spiker_anne neden umursamadılar sizin adiniza cok kızdm ve uzuldum ya Ayrica darisi basimızaaa😍😍
Htc2020 Şöyle bi doğum Allahım amiinnn😊 hayırlı uğurlu olsun bebeğimiz inşallah darısı bekleyen tüm hamişlere olsun 😊