UraSsmom spiker_anne Yaw hem gülerek hem ağlayarak okudum bu nasıl Bi doğum hikayesi 😅 Maşallah Rabbim ömrünü uzun etsin oğluşun 🤲🏻
Roje spiker_anne inan bu saçma tahminler yüzünden hiç bı test yaptırmadım ben boşuna onca ay strese sokuyolar
ozgebeyret spiker_anne ayy allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 😊 bende 2 ay sonra doğurucam nasipse ve çok korkuyorum allah yardımcımız olsun
Mevaomer spiker_anne çok güldüm 😀😀 Rabb’im hayırlı evlat etsin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah 🥰🥰
Zeyk spiker_anne Senden aksiyonsuz doğum beklemiyordum zaten tıpkı benim gibi adesfdghjk 😂😂 kolay doğumun olmasına sevindim canım tebrik ederim taze anne oğlusunu da seni de öperim. Yazdım görmedin müsait olunca dön bi bana 😘😘😘
Seymaaaa27 tugce0606 ama vajinaya 3 5 dikiş atılıyor sezaryende kaç dikiş atılıyor sezaryenden korkmuyor musunuz ☺️
tugce0606 Seymaaaa27 korkmaz olur muyum kuşum🤭 ya ben vajinismus problemi yaşadım olayı şükür çözdüm çözdüğüm gün hamile kalmışım yani daha iliskiye girmeye yeni adapte olup hamile kalmakta etkiliyor beni 🤭
EsraDurdu spiker_anne Gözlerim doldu okurken Allah’ıma şükür 🙏 Ben de 5,5 aylık erkek annesi olucam inşallah normal doğumdan çok korkuyorum bana biraz cesaret verdin . Açıkçası dikişlerim normalde de sezeryanda da olacak ne de olsa sezeryan olayım diyordum ama Allah biliyor ya normal doğum olsa ne güzel olur diyorum ama korkuyorum vajinam deforme olacak çok sıkıntı çekicim diye . Herşeyin hayırlısı 🙏☺️
ebruaysebrsk spiker_anne ayy okurken gözlerim doldu😭 gözlerim pörtleyerek okudum. canım bi de gülerek anlatmışsın ya helal olsun 🧸 inşallah hayırlı bir evlat olur ailesine topluma.
MerveLiva spiker_anne siz baya kendiniz doğurmuşsunuz ben olsam doktora falan para vermezdim 😂😂 MaşAllah çok kolay olmuş doğum anı darısı başımıza inşAllah refaketçi 1kişi mi oluyor sancı odasında tek miydiniz
Seymaaaa27 tugce0606 korkacak hiçbir şey yok bebek çıktığı anda o rahatlamayı hiç bir şeye değişmezsiniz emin olun ama önce sizin kabullenmeniz gerek 🥰🥰 hakkınızda hayırlısı olsun 😘
Filiz74 Merhaba,Öncelikle oglusunuzla sağlıklı günler dilerim.Ben 20 haftalık hamileyim.Valla cesaretinizi ve tüm olumsuzluklara rağmen sogukkanliliginizi korumanızı sevdim.Ben de normal doğum istiyorum.Umarim Allah nasip eder.
Askim spiker_anne Gözün aydin cnm, allah annali babali, saglikli bir sekilde büyütmenizi nasip etsin. Cnm bebegin kilosu iyi, neden özürlü dogacak dediler anlamadim?
Purelove46 spiker_anne sorumsuz bu hemşireler devlet hastanesinde mi özel de mi🤭Hikayen çok etkileyici maşallah 🧿 canım Allahım çocuğunun gününü göstersin hayırlı kılsın 🤲❤️👏💐
Purelove46 spiker_anne sorumsuz bu hemşireler devlet hastanesinde mi özel de mi🤭Hikayen çok etkileyici maşallah 🧿 canım Allahım çocuğunun gününü göstersin hayırlı kılsın 🤲❤️👏💐