Hanımlar merhaba 4+2gunluk hamileyim dün beta hcg yaptırdım 660 cıktı doktora gitsem kese gözükür mü
Beta hcg
Benimde 4+6 doktorum 1 hafta sonra gel dedi
Benim de kasıklarımda çok ağrı oluyor, ilk gebeliğim doktorum normal olduğunu söyledi
Ysmn_ckr normal tabi kanaman yoksa korkma adet sancisi gibi sancin olucak korkma bebek buyudugu icin rahmin buyuyo oyuzden oluyo dinlen bol bol su ic ev yapimi yogurt tuket
Ysmn_ckr bacım kese gözükebilir gözükmeyebilir ama sen en garanti 3-4 hafta bekle gitmişken kalp atımı da duy şimdi gidersin kese var bebek yok derler 2 hafta sonra gel derler için içini yer bebek olacak mı olmayacak mı 8-9 haftadan önce gidildiğinde kalp atımı genelde olmaz ama 6-7 haftada duyan da var tabi tamamen sat göre diye düşünüyorum
Ysmn_ckr Bana doktorum bebeği ultrasonda gorebilmemiz için değerin 1.000′i geçmesi gerekiyor demişti. Geçince de alttan muayene ile görüldü ve kalp atışları duyuldu
Sevdiss_17 galiba ondan cnm☺💖
Ysmn_ckr selam bende salı günü 4+4 de betahcg yaptım sonuç 7951.20 çıktı dün doktora gittim kese görüldü hatta değerler yüksek olunca ikinci bir kese ihtimali de var dedi oda hafiften görüldü
Hnfth bnm adetim düzensiz normalde geçen aydan hesapladım ben geçen ay 26.gün geldi 2 gün geçince yaptım 312 cıktı 48 saat snra tekrar yaptırdım 660 cıktı tabi biz şimdi son adet tarihinden hesaplıyorz eğer senin dollenmen geç olduysa ondan değer az çıkmıştır 2 gunde bir kan testi yaptır 2 katı artması lazım ☺