Hanımlar merhaba 4+2gunluk hamileyim dün beta hcg yaptırdım 660 cıktı doktora gitsem kese gözükür mü

Ysmn_ckr kesenin görünmesi için 5 yada 6. Haftada olman lazım canım 7 ve 8dede kalp atışı duyman lazım daha çok minik😍

Ysmn_ckr ben 6. Haftada gördüm keseyi canım. 8de de kalp atışını duyduk

Mrvaka bnmde ilk hamileliğim kasıktan rahime doğru ağrı oluyor bu normal mı

Benim de kasıklarımda çok ağrı oluyor, ilk gebeliğim doktorum normal olduğunu söyledi

Ysmn_ckr normal tabi kanaman yoksa korkma adet sancisi gibi sancin olucak korkma bebek buyudugu icin rahmin buyuyo oyuzden oluyo dinlen bol bol su ic ev yapimi yogurt tuket

Bus_ak18 hemşerim simdi ben birşey merak ediyorum bu konuyla alakalı 4+2 demiş ya arkadaş şimdi 2 hafta döllenme oluyor deniyor hadi 1 haftada adet görmesi diyelim 1 haftalık oluyor demi çocuk beynim yandıda:)

Ysmn_ckr bacım kese gözükebilir gözükmeyebilir ama sen en garanti 3-4 hafta bekle gitmişken kalp atımı da duy şimdi gidersin kese var bebek yok derler 2 hafta sonra gel derler için içini yer bebek olacak mı olmayacak mı 8-9 haftadan önce gidildiğinde kalp atımı genelde olmaz ama 6-7 haftada duyan da var tabi tamamen sat göre diye düşünüyorum

Kbr_71 ayy evet kuzum Allahın işi işte. 1 hafta 10 güne döllenip rahme ulaşıyor 1 haftalık oluyor ama son adete göre baz alınıyor yumurta oluşumu o haftada başladığı için😊 hamilelik çok başka şeymiş heveslenmemiz panik olmamız normal

Ysmn_ckr Bana doktorum bebeği ultrasonda gorebilmemiz için değerin 1.000′i geçmesi gerekiyor demişti. Geçince de alttan muayene ile görüldü ve kalp atışları duyuldu

Ysmn_ckr adetiniz kaç gün geçince kanda o kadar çıktı değeriniz şuan 4+4günlüğüm adetimin 3.gün gecikmesinde değerim 81çıktı 🙄

Ysmn_ckr selam bende salı günü 4+4 de betahcg yaptım sonuç 7951.20 çıktı dün doktora gittim kese görüldü hatta değerler yüksek olunca ikinci bir kese ihtimali de var dedi oda hafiften görüldü

gupsemnur evet yüksek cıkmış bnm adetim düzensizdir ama ilk betam 312 48 saat sonraki 660 cıktı ikiz olablir blki sizinki ☺

Hnfth bnm adetim düzensiz normalde geçen aydan hesapladım ben geçen ay 26.gün geldi 2 gün geçince yaptım 312 cıktı 48 saat snra tekrar yaptırdım 660 cıktı tabi biz şimdi son adet tarihinden hesaplıyorz eğer senin dollenmen geç olduysa ondan değer az çıkmıştır 2 gunde bir kan testi yaptır 2 katı artması lazım ☺