KymetKaplan HlyaZengin daha çok erken canım ancak tahmin ederler istersen 3 hafta daha bekle daha net belli olur ben 16. Haftada ögrendim
1Derya Özele gidiyorsanız olur ben 12. Haftam da belli oldu oğlusum olacak inşallah birde erkek olunca çabuk belli oluyo derler ama
HlyaZengin 1Derya Evet özele gidiyorum cinsiyet fark etmiyor ama çok merak ediyorum bilmek yeterli olucak ve önceliğimiz sağlık ve hayırlı evlat olması inşallah 😊
Merwishozzy Neslihansezen61 2 hamileliğimde de çin takvimi doğru çıktı 🙂 bi oğlum var bir de kızım olacak inşallah
Ozlemm Neslihansezen61 bende tutmadi. Dr erkek dedi ama orda kiz diyordu😂 oyle seylerle kafa bulandirmayin ben kendimi kiza o kadar adapte etmisim ki doktor erkek diyince kalakaldim 😂😂
HlyaZengin Ben çin takvimine inanmıyorum sadece şansa tutma olasılığı oluyor sadece zaten iki secenek var 😃
Minikmucizem1 11+1 birde öğrendim ozele gideceksn ogrenrsnde korktm bén yine de bugun bi tanıdık doğum yaptı 8 aylık erken oldu erkek diyolardı 8 aydır doğdu kız 🙂 o yüzden bende şüphe duydum
Semra1990 Minikmucizem1 Benim arkadasim londra da hastanede kiz dediler kendisi pembe kiyafetlere hazirladi kendini. Turkiye tatile gitti bir kac ay sonra erkek dediler ve erkek oldu 😁 Yani kime neye inancaksin sasiriyo insan.
HlyaZengin KymetKaplan canım zaten rutin kontrolum var bu yuzden yoksa sadece cinsiyet için gitmiyorum