M1044 FSB Aynen öyle benim düşük tehlikem yoktu sohbet ederken anlattı bunları tabi progestanı da bana rahimim de biraz sertlik gördüğü için verdi sancım falan hiç bişeyim yoktu bi kutu kullanıp kestim felaket kafa yapıyordu o ilaç bende ya baş dönmesi Allah hepimizin yardımcısı olsun şu süreçte de çok zor Annelik ah ah
FSB M1044 tam 3 kere kanamam oldu.. o yüzden kullanıyorum. İnşallah sağlıkla kavuşalım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyene en kısa vakitte nasip etsin.
Minelimmm FSB aminnnn rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim❤️
M1044 FSB bende 28 in içine yeni girdim 🙈 bi an önce şu virüs bitsinde sağlıkla kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorummmm 😩
Minelimmm M1044 kesinlikle canm oyüzden kınamıyorm şimdiki aklım olsa sırt üstü yatıp ayaklarımın altına yastık koyar dinlenirdim lekede 1 hafta 10 güne geçerdi ama olmuyor işte korku panik bi doktor ilgisiziliği 6 yıla mal oldu 😓
Sedos2020 Ssenay benimde öyle olmuştu ,siyah renkliydi küçüktü ama henüz dusmemisti bebeğim muhtemelen rahim dokusuydu benimki….bence burda vakit harcama kimse sana net bişe diyemez git doktora ,sonra pişman olup kendini suçlama ..
Kk39 Ssenay rabbim yine nasip eder inş üzmeyin kendinizi Allah büyük genelde sağlıksız olan bebekler düşük olarak sonuçlanıyormuş inş bundan sonraki güzel olucak öyle düşünün