Bayaz1995 Nursnr1 insAllah ya hepimiz sag salim doguralim Allah yardimcimiz olsun boyle bir virus durumuna denk geldik rabbim bizide yavrumuzuda korusun amin
Ms2107 Nursnr1 valla en son 30+4 de gittim 1600 gr boyuda 39 cm di 😂 haftaya 35+3 olduğumda randevum var bakalım ne dicek
Kurdela Eylul-Ada2020 bende 36+4 üm , benim bebeğe de minyon bebek çok çok 2800 doğar dedi , 2 hafta geriden geliyor birazda plasenta yaşlanması var ondan dedi , 2000 gr dı 2 hafta önce , bakalım haftaya Ne dicek , çok takılır oldum kilosuna 😣
Mineexd Kurdela takılma canım bende 2900 doğurdum suan maşallah zayıf bebekler daha çabuk toparlıyorlar sağlıklı doğsun yeter insallah 😍😍😍
Kurdela Mineexd sağol canım iyi geldi bu motiven, kilodan ziyade tek derdim de inş normal doğum zaten ona odaklıyım hep , yoksa sürekli Haftasına göre olması gereken kiloya bakıp duruyorum çünkü 🤷🏻♀️
Burcutran 34 haftalık gittiğimde 2.700 kilosu 47 cm boyu dedi Alparslan ima :) şuan 35+4 üz. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım ne kadar olmuş aslanım
Mineexd Kurdela zayıf bebek daha kolay cıkıyor kilolu olup normal doğurduğunu düşünsene 😂😂😂 ben kendi bebeğime bile isteye kilo aldırmadım tabi doktor gözetiminde çünkü ben şişko bir anneydim bebeğim zor doğardı ve tabikide bende normal doğum istşyordum oldu çokta güzel oldu çok şükürki 🙏 Rabbim gönlüne göre versin normal doğurursun inşallah bebeğini strese sokma minnoş olsun yeterki sağlıklı olsun💕
Nehir66 Nursnr1 34 haftalıkken kızım 3040 kilo 52 cmdi Şuan 35+0 haftalığız Cumartesi günü öğrenecem kızımın kaç kilo aldığını 🥰 sizin bebeğinizde doktor iyi demişse iyidir 🥰hafta+boy olarak kızım önden gidiyor ❤️