Ms2107 Nursnr1 valla en son 30+4 de gittim 1600 gr boyuda 39 cm di 😂 haftaya 35+3 olduğumda randevum var bakalım ne dicek
Nehir66 Nursnr1 34 haftalıkken kızım 3040 kilo 52 cmdi Şuan 35+0 haftalığız Cumartesi günü öğrenecem kızımın kaç kilo aldığını 🥰 sizin bebeğinizde doktor iyi demişse iyidir 🥰hafta+boy olarak kızım önden gidiyor ❤️
Nursnr1 Betulhatip boyuna zaten uzun dedi ama kılosu iyimi bilemedim 1 hafta geri dedi takılmak istemiyorum oraya 😑 napiim sağlıklı olsun zayıf olsun genelde erkek bebekler sisman gelişkin olur derlerde bi sorun cıkmasın yeter bana
Betulhatip Nursnr1 merak etme kilosu da boyuda çok iyi hiçbirşey olmaz zayıflat daha çabuk toplar kendini
Mizrakgrkm94 Nursnr1 evet ya birazda önden gidiyor sizce onden gitmesi erken geliceği anlamina mi gelir
Eylul-Ada2020 35+0 da 2300 kilosu boyu 48 cm minyon bir bebekmiş 🌸hastane değiştiriyorum doktordan memnun değilim bakalım bu doktor neler söyleyecek Salı günü
Kurdela Eylul-Ada2020 bende 36+4 üm , benim bebeğe de minyon bebek çok çok 2800 doğar dedi , 2 hafta geriden geliyor birazda plasenta yaşlanması var ondan dedi , 2000 gr dı 2 hafta önce , bakalım haftaya Ne dicek , çok takılır oldum kilosuna 😣