Loyasteri Bende gecenin bi köründe hastaneye gitmiştim kan vermeye ayy heyecanınızı anlayabiliyorum umarım gönlünüzden ne geçiyorsa o olur (amin)
0Cerenk BegumIscanTunc Humaa Happybsrn Baling Loyasteri hafsa2020 Nur5516 __birafitap__ Nehir08 fatmazra sdnrkya zeyzey95 Btyas34 Canan123 Alise Ebaki Mevaaaa5555 Deletedmom337 🥺 hastaneye gittim kızlar az önce ultrasonla baktı herhangi bişey görmedi, anlattıklarımdan gebelik şüphesiyle kan testi istedi sadece bekliyoruz sonuçları
Deletedmom191 0Cerenk benim arkadaşım bunla gebelik öğrendi ama çizgi tabi bole değil çok mu damlattn acaba cnki bu marka çok iyidir
0Cerenk Kızlar yaptım beklemedeyim de negatif sanırım, ama nedense bi türlü içime sinmedi, kabul edemedim ya da delirmiş olabilirim🥺
Happybsrn 0Cerenk bnm bu ay da 17 gün gecikmem oldu hem kan negatif hem de idrar testleri olsun dedim vardir bir hayır inşallah bu ay olur🙏😊
Btyas34 0Cerenk yarın hastane olmasa bile aile hekimine gidin hamileyseniz folik asit başlarsınız geç kalmayın 😇
Humaa 0Cerenk canım ben de bu lekelenme olmstu gebelık düşünürken 3 gun sonra felan adet olmstm kahverengi akıntıydı
Alise 0Cerenk benimde kahverengi lekelenmelerim olmuştu test yaptım negatif çıktı hastanede idrar testi yapıldı gene negatif aynı günün gecesi dayanamadm acilde birde kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Regle 10 gün kala felan. Kahverengi lekeler hamilelik işareti olabilir yazıyordu internette. O sebeple 2 negatife rağmen kan testi denemek istedim aynı günde 3 test oldu. 3. De hislerim doğru çıktı şimdi son 12 gün doğuma nasipse.
sdnrkya 0Cerenk sakın inanma bu test hep olumlu gösteriyor ben kaç kere yaptım ve gebe olmadığım halde pozitifti
0Cerenk Kızlar zaten adet günlerimdeyim koyu kahverengi çamur gibi lekeler yaşıyorum adet değil yani farklı bişey bu, bu yüzden test yaptım, days comfort marka test ama güvenemedim ısrarla😔
__birafitap__ 0Cerenk canım kist falan oluşmuş olabilir mi bende kist olduğu ay inanılmaz derecede kahverengi akintim oluyordu bi doktora görün istersen inşallah hamilesindir🐣🙏🏻