Esmaebru34 Ebruyildiz yanlız değilmişim demekki elimde ateş ölçer var yüksek çıkıyo bide çok endişelendim
Benimguzelkiziim Benim gebeliğin başında hatta daha öğrenmeden bile aşırı basıyodu belli dönrmlerde de oldu şimdi sonlardayım ara ara oluo ama ateşim yok ölçüyorum 35,5 mesela 😊 ölçme aleti varsa arada ölçün evhamınız geçer belki🙏🙏
Zlhb Esmaebru34 ben ben🤦🏻♀️ hergun esım ısteyken mesaj atıyorum benım atesım cıktı kesın korona oldum senden bulastı dıye😂 ıs yerınde korona kiti üretip kanlara falan bakılıyor psıkolojık hergun hasta uyanıyorum hasta uyuyorum
Esmaebru34 kitapkurdu ya bana doktor organı erkeğe benziyo dedi 11 de değişirmi acaba sende nasıl belli oldu
kitapkurdu Esmaebru34 bizim 13te belliydi. Eşim yanımda olmadığı için öğrenmek istemedim 15te tekrar gittiğimde öğrendik eşimle beraber hatta pipisinin fotoğrafı bile var 😊
Esmaebru34 kitapkurdu sana ultrason resmini atsam bakarmısın canım banada çıkıntı var ama net değil dedi anlayamadım tam
Esmaebru34 kitapkurdu https://imgyukle.com/i/QSQIZN Benimki o kadar bekirgin değil küçük oldugundan ama doktoe benzetti
pinar_o_d Esmaebru34 terlerle uyandığımı biliyorum afedersiniz bütün iç yamaşırlarımı sıksalar suyu çıkardı