Esmaebru34 Geceleri ateş basıyo beni son zamanlar çok korktum virüsten ama başka hiç bişeyim yok çok şğkür sadece yanaklarımı ayaklarımı felan ateş basıyo hamilelikten olabilir mi bu durumu yaşayan varsa yazarsa sevinirim 🤗🤗
Snmdnz Esmaebru34 kac haftaliksin bendede oluyor bir kac gundur 3e+4haftaligim gece bazen kalkp atesimi olcuyorum ama cikmiyor
nisemom Esmaebru34 benim de öyle gecenin bir yarısı buzlu kovaya koyarken hayal ediyorum kendimi bu sefer de üşüteceğim diye korkuyorum. Şekerim mi yükseldi diye düşünmüştüm ama Doktoruma sordum hamileleikten dedi.
sonmezzZ Esmaebru34 ben hamileliğimden beri öyleyim hele ilk zamanlar el ayak yanmasından kafayı yiyordum ama normalmiş hamilelikte kanımız artıyor soğuk olmasındansa sıcak olması dolaşımın düzgün olduğunu gösteriyormuş
kitapkurdu Esmaebru34 hamilelikten canım. Hele bir de başında veya sonundaysan. Eşim korkardı benim vücut ısımdan. Yanımda oturan hissederdi o derece
Esmaebru34 Snmdnz 10 haftalıgım bende ölçüyorum çıkıyo ama ateşim yok çıktıgı kadar bi sıcaklık geliyo saddece
Esmaebru34 Loyasteri benim alnımı felan da basıyo bi ara çok korktum virüsten dolayı doktora da gidemedim merak ettim o yüzden ateş basınca kız mı oluyomus acaba öyle bi söylenti var
Baharbal Esmaebru34 25. Haftadayım aynenn geceleri ateş basıyor evimizi çok sıcak değil ona rağmen ağustos ayında gibi uyuyorum
Sermhiante Bende de çok olmuştu. Normalde yaz kış ellerim buz gibi olur bacaklarım falan hep soğuk olurdu. Hamile olduğumu hatta o sıcak basmaşilarından şüphelenip de test yapmıştım😂 şuan 20 haftalık olucak neredeyse 2. Trimester da geçiyor biraz daha 😊 bu arada benimki erkek😊
Loyasteri Benim henüz cinsiyetim belli degil ama sıklıkla ayaklarım yanıyor tatlı falan da neredeyse hiç tüketmiyorum oysaki sanırım benimde kesin kız
Esmaebru34 Ebruyildiz yanlız değilmişim demekki elimde ateş ölçer var yüksek çıkıyo bide çok endişelendim
MinnieMouse Esmaebru34 ilk haftalarda benim de oyleydi. Su an 26.haftanin icindeyiz. Ama ilk haftalar surekli atesimi olcuyodum 🤣 hasta gibi hissediyodum. Carpinti oluyodu, birden ates basiyodu ozellikle aksamlari.. Bazen de bi usume geliyodu. Ilk haftalar vucut alismaya calisiyo normal canim endiselenme 🙏🏻
MinnieMouse Sebebi de vucut artik iki kisilik kan uretmeye ve pompalamaya basliyo, hormonlar bi yandan basinc bi yandan; damarlar da genisliyo. Hatta vucuduna dikkatli bakarsan damarlarin belirginlesmeye baslamistir. 🥰