ElifOnculBeni uydurdugum.bişiy yok burda sen 13 defa,amaliyat olmuş ola bilirsin o senin sansın ayrıcan bunun la ilgili vidio lar var yutupta izlersen görürsen yoksa genel.olacak hastaya niye gelel oluyorsun demiyoruz yada niçin gelel olcaksında demiyoruz olan varsayımı söleyen Dr lar var ve arkadasım dün Dr gitti Dr onada aynı seyi söledi artı ben kendi Abimide amailiyatta kaybettim ilk amaliyatı olmadıgı halde ama şansı ve kadri diye geçiyoruz .Dr unun söylemesine ragmen amaliyat olmamasının yoksa ben kimseye niye olucaksın diye sölemiyorum sen de sözlerine dikkat ederek yazarsan sevinirim ben burda kimseye niye olucakson diye cümle kurmadım sadece Dr ların varsayımlarını söledim ve eski bir sistem.oldugunu söyledim. Ama genel amaliyatta tabiki olanlar var Dr ların genelde belden uyuşturmayı önerdigini söylüyorum kimseye niye genel oluyrsun demiyorum ac yutubu izle ozaman bir çok vidio var bunlarla ilgili Amaliyat esnasında bir çok komplikasyon olmuycada anlamına gelmiyor degilmi burda bilmem anlatabildim burda Dr un önerdiyese olursun önermediyse olmazsın bu artı Dr un önernersede sezeryanı anestezici önermermiye biliyor ben burda kafama göre konuşmuyorum sölerinize dikkat ederek sizde cümle yazın ve kiseyi buda korkutma amaçlı yazmadım zaten Dr u söler sezeryan olacak hastaya neyin dogru neyin yanlış oldugunu.