Sbuzma Gsueksbue devlettede gün veriyorlar yani sezeryan için 🥰 peki neden gün verildi çok soru sordum ama 🙈
haticebayar Gsueksbue rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah bize de dua edin bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıkla
Gsueksbue Sbuzma şor tabi canim sezaryan olacagım için canım 39da alıyorlar normalde bende önceki cocuklarim sezaryan oldugu icin buda sezaryan olcak ondan
Gsueksbue Kader_dmrbs ayy ne güzel dualarim seninle canım yalniz olmadigima sevindim sagsaglim alalım kucağımiza evlatlarimizi
Kader_dmrbs Gsueksbue Amin canım inşallah hetecanlıyım şuan aynı duyguları yaşıyoruz seninle sen genel mi olucaksın
ayseakcura Gsueksbue Allah yardımcınız olsun canım sağ sağlim kavuş inşallah ❤️ Ayetel kürsi okudum senin için kabul olur inşallh kolay bi doğumun olsun ❤️
Kader_dmrbs Gsueksbue anladım canım hayırlısıyla alalım inşallah dua ediyorum sende et ben artık uyuyayım doğumdan sonra güzel haberleri bekliyorum haberleşelim ☺️😊
gcmntmt14 Gsueksbue allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.Allah yardımcın olsun tez zamanda iyileş inşallah ❤️