Gsueksbue Kızlar sabah ameliyata giriyorum dua edin bana oğluma sagsaglim çıkalım ikimizde inş doğumdan korku heycan sevinç üzüntü hepsini aynı anda yaşıyorum şuan dualarınızı bekliyorum:)
rgurbuz Gsueksbue rabbim sağ Salim kucağına kucağıma almayı nasip Etsin inşallah 🙏🏽 Gelsin minik prensler bizimki daha küçük biraz
Ay_se1334 Gsueksbue rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına bizde cuma kavusuyoruz inşallah 🥰
Sbuzma Gsueksbue rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin doğum hikayenizi bekliyoruz bizide bilgilendirin lütfen şifalarınız olsun inşallah sezeryan mı genelmi olucak
EmelMuhammed123 Hiç korkma canım tadını çıkar ne mutlu sana sakın ol Rabbim saģlıkla kucağına aldırsin
Gsueksbue Sbuzma tabikide rabbim nasip ederse yazarım canım sezeryan olcam inş bu arada 4 sezaryanim benim korkmamak gerekiyor ama insan korkuyor işte ameliyathanelerin yüzü soğuk sadece
Kader_dmrbs Gsueksbue canım sabah benimde doğumum var bende genel anestezili sezeryan doğumum olucak bende çok heyecanlıyım benim için de dua edin 🙏😐😊
Gsueksbue Kader_dmrbs ayy ne güzel dualarim seninle canım yalniz olmadigima sevindim sagsaglim alalım kucağımiza evlatlarimizi