hlyagl AylinIlerKaar benim doktorumda 5 haziran dedi ama normal mi sezaryen mi bi bilgi vermedi 18 zinde gidicem o zaman söyler inşallah
firdevs SedaTopgl canım benim de 12 haziran görünüyor Doğum ultrason kağıdında ama ben 27 haftalıktım o tarih verildiğinde değişir mi acaba daha ?
DenizelikDikilita 30+4 olduk.. adet tarihine gore 11 haziran cikiyor.. bakalim 40 haftayi bekleyecekmi yoksa erkenmi gelecek...
Deniz14 31+5 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ Tahmini doğum tarihi 2 haziran ama sezaryen olucağı için mayıs sonu gelicek muhtemelen kızcem🙈
Alimm Burda 🤰🏻🤰🏻28+3 haziran ama net bi tarih yok kızlar heyecanlı bekleyiş sağlıkla gelsinler inşaALLAH
Deniz_destan_can 28+6 🤰 Bizim de 22 haziran inşallah 🍼 Oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum 👶 Sağ salim hayırlısıyla doğuralım inşallah hepimiz 💙
Edatalha 20 haziran ama ikinci gebeliğim olduğu için ve kafasını aşağı çevirmiş ondan daha erken olur 37. Hafta gibi dedi doktorumuz bebişlerinizin kilosu nasıl kızlar
AylinIlerKaar Edatalha Edatalha bebeğin kafası aşağı dönünce erken geleceği anlamına mı geliyor?30+2 haftalık hamileyim.cuma günü kontrolümüzde yani 29 +1 iken bebeğim baş aşağı dönük pozisyondaydı. Kilo 1416 gr boy ise 35 cm.
Bvbkcans Edatalha 30 haftalığız bizde kafamız aşağıya dönmüş erken doğum olabilir dedi doktorum nst ye bağladı ama ağrım çıkmadı ili gecedir kasık ağrısı çekiyorım ve çok korkuyorum erken doğuracağım diye
AylinIlerKaar hlyagl ben sezeryan istediğim o tarih.normal Doğum tarihi 13 haziran görünüyor.son adet tarihiniz nedir?
Edatalha AylinIlerKaar pozisyon almış ve daha kolay kolay ters dönmez dedi benim ikinci cocuğum da olduğu için açılma fln daha erken oluyomuş ilke göre maşallah benimde 29 haftalık 40 cm 1490 gr
Bvbkcans AylinIlerKaar 30 haftalığız bizde başımız dönmüş erken doğum olabilir dedi doktorum nstye bağladı ama ağrı çıkmadı il gecedir kasık ağrılarım var korkuyorum bende