Berfin_kycn dilansavs vala 😅ben aslında ilk hep erkek görüyordm öyle de hissediyordm sonra doktorum kesin kız dedi şimdi de kız görüyorum 😄❤️
Berfin_kycn dilansavs aynen bana ilk derlerdi erkek bence seninki erkek görürdüm ondan önce de hep derlerdi ikiz getirme ihtimalin var rüyada ikiz görürdüm🤣
55_42 dilansavs bende kızımın olacağını görmüştüm ama erkek gibi hissediyodum şimdi kızımızı bekliyoruz 😊😀
dilansavs 55_42 ne guzel canim saglicakla kucagina alirsin ıns bakalim benjmkinin cinsiyeti ne cikacak :)
Sedos2020 dilansavs ben görmüştüm hatta adetime 5 gün varken erkek bebeğim olduğunu görmüştüm .gerçek oldu 34+5 oğlum olcak insalla
Mrs40 dilansavs ben tuhaf gördüm mavi mavi kıyafetler alıyordum bir mağazada bi anda herkes neden mavi alıyosun senin kızın olcak diyolardı ve kızım olcak 😂😂
Yelz_91 dilansavs ben iki oğlum olduqnu görmüştüm ancak biri kız biri oğlanmış🙈 ama rüyamda oğlum benim adımı mehmet koyun diyordu göbek adını mutlaka mehmet koyacağım
1994ozg dilansavs evet cinsiyet kız demişti dr rüyamda erkek gördüm o gün gittim erkek olduğunu öğrendik😁
Bbsraa dilansavs rüyamda kız bebek gördüm emziriyordum o da bana bakıp gülüyordu. Kizim olacak inşallah 😍
Myasminn dilansavs hamile olduğumu öğrenmeden önce oğlum olacağını görmüştüm ilk başlarda kız dediler ama 32de erkek olduğunu öğrendim 😊
Myasminn dilansavs amin inşallah canım 🤗 32ye kadar bacakları hep kapalıydı kız bu kordon dediler 😂32de bacaklarını açıp arkasını bi döndü o zaman anladık 💙