Nisa_nurr Gizemito insallah ya cikarticam diye yemekte yiyemiyorum sürekli 2 öğün o da zar zor yogurtsuz yemek yiyemiyorum midemi daha çok bulandiriyor 😖
Gizemito Nisa_nurr İyi bari bak yoğurt yiyosun bu da iyi bir şey öyle düşün 🤗 Napalım beyaz leblebi biraz iyi geldi bana sen de bir dene. Çubuk krakerden de tiksindim artık. Bir de küçük yerli muz biraz iyi geliyor bir de havuç. Bunları da bir dene en azından ara öğün olarak. Ben kuruyemiş yiyemiyorum en başından beri ceviz yediğim gibi çıkarıyorum 😒
Zeyno_65 Nisa_nurr 26+2 haftaligim benimde geçmiyor. Hemen hemen hergun kusuyorum. Bulantimin olmadığı gün yok. Doğuma kadar böyleyim artik kabullendim gececeginden umudumu kestim 🤦♀️
Nisa_nurr Gizemito midemi rahatlatsin diye bazen ıhlamur içtim mideme çok iyi geldi bi ara sadece onu içtim yemek hiç yiyemedigim zamanlar da sonra artık alışınca o da etki etmedi doktor ilaç verdi mide ona da alışınca yine başladı bi yer de 2 tane kuru fasulye yiyin yazıyordu ama cesaret edemedim 🤔😖
Gizemito Nisa_nurr Onu bende duydum ama bilemedim ne kadar etkili olur. Ama beyaz leblebi ve muzu dene. Mideni boş bırakmamaya çalış kussan bile en azından yemeye çalış ki miden boş kalmasın. Bir de süt midemi rahatlatmıştı benim. Aoç nin günlük sütünü hafif ısıtıp içine bal karıştırıp içiyorum.
Nisa_nurr Gizemito leblebi denerim muz yiyorum da her gün hafifletiyor birazcık, Allah’ım geçse bir an önce hepimizin ki 🤲🤲
Gizemito Nisa_nurr Amin inşallah rahatlayalım iştahımız açılsın bebişimizi sağlıkla besleyelim inşallah. 🙇🏻♀️😍
Kerem-inannesi Nisa_nurr kraker yemeyi dene istersen. Veya maden suyu,süt,nane limon filan dene mideyi rahatlatıcı özelliği bulunuyor diye belki bulantiniza iyi gelir. Benim yedi buçuk veya sekizinci ayıma kadar devam etti bulantılar iyi gelenler bunlardi
demet35 Aleynac 7 kilo 3 kilo bebek 1 kilo suyu 1 kilo plesenta yani bana kalan 2 oda ödem şiş diyecem ama oda yok :)
demet35 Nisa_nurr benim son 24 günüm kaldı :)) şafak sayıyorum tek korkum doğumdan sonra bu devam eder mi psikolojik olarak :(