MinnakAnnesi_35 nil_sugra nil_sugra internette bi tane var. Çok çok kolay istersen yardımcı olayım örmeye başlayınca sürükleniyorsun zaten emin ol
MinnakAnnesi_35 incikinannesi teşekkür ederim güzel anne ☺️ Benim de becerim yoktu. Yeni alıştım bebeğimin sayesin de bizim de 14 Ekim dedi ama bakalım
incikinannesi MinnakAnnesi_35 İnsanın içinde heves ve istek olması lazım canım elin yatkın demekki🥰 ellerine sağlık, sağlıkla gelsinler inşallah🤲🏻 Cinsiyeti kaçıncı haftada tahmin etti doktorunuz?
MelikeEmre_ MinnakAnnesi_35 Merhaba bizde 13+2 günlügüz 2.hamileligim cinsiyetimiz belli degil doktorum kesin birsey soylemedi 10 gün sonra gel kesin soylerim dedi çok heycanlıyım erkek çocuguna sahibim Gönlümden gecen kız Fakat hayırlısı bende cinsiyeti belli olmadıgı icin hiçbirsey alamıyorum 😔ha birde biz Gaziantepliyiz Bizde ilk cocukta Kırklık yapılır yani kızlı erkekli alınır Kıyafetler örülecek şeyler Kız erkek olarak yapılır kızım olursa bi hastane cıkısı felan alırım Erkek olursada malum Var herşeyi ha birde şu örgü sepetler oluyor ya ben ondan yapıcagım bizde böyle durumlar 😆😇😉
incikinannesi MelikeEmre_ Genelde geç öğrenildiği zaman kız oluyor diye duymuştum göstermediği zaman yani 🤷🏻♀️ sana bir kaç defadır denk geliyorum, hep kız bebek istediğini görüyorum rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 💜🤲🏻
Tubahacik MelikeEmre_ hangi doktora gidiyorsun bizimkide söylemedi benimde 2. Gebeliğim bi kızım var kalbim erkek istiyor bakalım ne olcak
Aysu_CK MinnakAnnesi_35 Hiç beceremem örgü işini.Anane Babanneye kitlicez artık onları😂 Zaten bir iki parça yeterli çok fazla tercih etmem sanırım
MelikeEmre_ incikinannesi çok tesekür ederim ilk hamile olduğumu ögrendigimden beri de rüyamda kız çocugu görüyorum bilmiyorum sonuç ne çıkacak ama Allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize 👐🙏
Eternallove Bende 11+3 üm sabah bulantısından yılmış durumdayım. Midemden acayip rahatsızım , sürekli bi ağrı ve kazınma. Kafamı kaldıramıyorum resmen. Siz nasıl örgü örüyorsunuz ben daha kendime gelemedim 😭 inşallah en kısa zamanda geçer her şey
MinnakAnnesi_35 Eternallove senin haftanda İken ben de öyleydim canım kafamı kaldıramıyordum midemin bulantısını ama haftalar ilerledikçe mide bulantım gidiyor hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
MinnakAnnesi_35 Mlk-clk Benim annem de yok ablamda yok ben tek başıma yapıyorum kayınvalidem yapıyor işte biraz
incikinannesi MelikeEmre_ Anneler hissedermiş canım inşallah 🤲🏻 Benimde ilk gebeliğim kız hissediyorum hayırlısı sağlıklısı inşallah 🤲🏻🌸 cinsiyeti öğrenmeni beklicem canım bende bir iki kere rüyamda kız gördüm 😌