MinnakAnnesi_35 Kızlaaar malum bebeciklerimiz Ekim ayında doğacak kışa denk gelecek. Evde örmeye başladığınız şeyler var mı ☺️☺️Bizim battaniyemiz şapkamız yeleğimiz ve patiğimizden 1er adet yaptım sizde neler var☺️🤗
1Anne_ MinnakAnnesi_35 o kadar becerikli bi annesi yok malesef bebegimin 😂 cinsiyeti bi öğrenelim alicam inşallah yavas yavas ihtiyaçlari
saramomy MinnakAnnesi_35 1 yelek 3 patik ördüm annemde yelek patik ve hırka ördürdü şimdilik bunlar var cinsiyet bilmediğimiz için pek renk seçeneği şansımız yok öğrenince tekrar öreceğim inşallah şu an 11+3 üz elhamdulillah 🥰
htc34sdkl MinnakAnnesi_35 ben hiç sevmiyorum örgü şeyleri şahsen 😄 bebekler nene dede gibi oluyor bana göre 😄
MinnakAnnesi_35 1Anne_ 😂bende hayatımda ilk defa örgü yaptım. Ve patikle başladım. Ben sarı yeşil beyaz yaptım. Ara renk her ikisine de olur
MinnakAnnesi_35 saramomy maşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende battaniye patik yelek şapka ördüm. 13+4üz. 💯 90 erkek diyo doktorumuz bakalım ☺️
MinnakAnnesi_35 ozgeyns netten bak canım. Bende bilmiyordum ordan öğrendim. İstersen yardımcı olurum ☺️
MinnakAnnesi_35 ozgeyns bende beklemedim kendimden açıkçası 😂 ama battaniye patik şapla yelek bitirmişim valla 😂
MinnakAnnesi_35 1Anne_ 😂bende öyle oldum ilk başta. Sonra parmaklarımı dele dele patiğini ördüm bebeğimin.
nil_sugra MinnakAnnesi_35 4 Ekim görünüyor bizimde inşallah. Örgüyle pek aram yok maalesef, çok çabuk sıkılıyorum örerken 🙄 Ama bende battaniye öreyim çok istiyorum.
MinnakAnnesi_35 nil_sugra nil_sugra internette bi tane var. Çok çok kolay istersen yardımcı olayım örmeye başlayınca sürükleniyorsun zaten emin ol
Fatma_24- MinnakAnnesi_35 bende çok becerikli değilim ama anneanne babaanne sağolsun şimdiden her şeyini yapıyorlar 🥰🤗
incikinannesi MinnakAnnesi_35 maşallah eline sağlık hamarat anne 😌 benimde doktorum 6 ekim dedi doğuma hayırlısı inş, ama hiç bir hazırlığım yok sadece beyaz hazır bir battaniye almıştım o kadar bide bebek arabası aldım😅 malesef örgü örmeyi beceremiyorum 🤷🏻♀️
MinnakAnnesi_35 incikinannesi teşekkür ederim güzel anne ☺️ Benim de becerim yoktu. Yeni alıştım bebeğimin sayesin de bizim de 14 Ekim dedi ama bakalım