Prenses_anne01 imrangulll ALLAHIM kabul eylesin inşallah canım. Ben arkadaşım için yazıyorum 9 yıldır çocuğu olmuyor aslında tedavi olsa olacak ama kayinvalidesi falan paraya kıyamıyor o yüzden tedavi olamıyor. Onun içinde dua edersen çok sevinirim Allahım senden razı olsun. Adı Tuğba ❤️
Bsrozdmr1305 Allah razı olsun Allah kabul etsin ❤️Adım büşra iki senedir evlat Sahibi olmak istiyorum imrangulll
htcmuhammed imrangulll Rabbim razi olsun senin de dualarini kabl eylesin insaAllah bende Hatice hayirlisiyla bebegimi kucsgima alabiliyim skntili hamileligm
Brcbs imrangulll Allah kabul etsin canım adım Burcu yeni hamileyim 7 haftalık ve 2 kürtajım var hayırlsıyla sağ Salim kucağımıza alabilmemiz için dua eder misin bizim için Allah razı olsun Allah herkese sağlıkla hayırlı gebelikler nasip etsin
melekanesi Rabbim kabul etsin canım inşallah 🤲🏻 Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah. Adım Melek
Semcann25 imrangulll Allah kabul etsin inşallah canım ☺️ benim adım da Semanur çocuk istiyorum uzun zamandır benim için de dua edermisin ☺️ şimdiden çok sağol 🙏
Ozlemzeynep imrangulll Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah 🤲🏻
Didemmmmm imrangulll amin canım benim ağzına sağlık Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla 🙏