imrangulll Allah izin verirse 1 saat sonra duasını yapacağım. Çocuk isteyenler isimlerini yazsın lütfen 100 rekatlık namazın arkasına yapılan dua geri çevrilmezmiş 🤲🏾
sinber imrangulll allah kabul etsin canım adım Sinem yeni hamileyim ve 2 kürtajım var hayırlsıyla sağ Salim kucağımıza alabilmemiz için dua eder misin bizim için de 🤲🏻
Mucizee80 imrangulll çok güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun adım Elif birde arkadaşım Gülizar için dua edebilir misiniz?
zeyzey95 imrangulll benimde iki düşüğüm var canım sağlıkla doğurabilmem için dua eder misin. Allah kabul etsin zeynep bıçakcı
Gupssse imrangulll Allah razi olsun adım. Tuğba ve arkadaşım nurten için duanda bize de yer verirsen çok seviniriz
Didemmmmm imrangulll Allah kabul etsin canım benim. 2defa kürtaj oldum. Hamile kalmak istiyorum. Yüce rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın 🙏
Ceylann12 imrangulll cnm benim için de dua eder misin bi düşüğüm oldu 2nci hamileliğimde düşük riski var dualarında bana da yer edin Rabbim kabul etsin simdiden
Miriko Canım benim adımda mihrap benimde durumum riskli bebeğimde grlişme geriliği var her an kaybedebilirim. Beni de duana katarmısım. Şimdiden Allah razı olsun
Anne18 imrangulll SELİN YILMAZ Allah razı olsun 10 aydır deniyoruz olmuyor Allah razı olsun şimdiden 🧚♀️❤️🧚♀️❤️🌺🌺🌺🌺🌺
Hmdsena2019 imrangulll isim soy isim tam olarak özelden yazdım duana benide eklersen Allah razi olsun
meliccccc imrangulll allah kabul etsin cnm adım çilem şuku hamileyim ve kananam var kanamanin kesilmesi saglikli sihhatli evladimiza kavusmak icin banada duanda yer verirmisin🤲😥