Humi Umaaay24 sizden sonra merak ettim baktim tam 4+1 de ogrenmisim 138 mis. Simdi 38 haftalik oldum. Hayirli olaun simdien
Ahmetin_annesi Umaaay24 gayet iyi herşey yolunda gibi her iki gunde bir iki katina çıkıyor hersey normalse iki gun sonra bi daha kan ver bence
Alyali İlk 200 iki gün ara 497 şuan 6 aylık olduk bile senin değerin gayet güzel hayırlı olsun canım Rabbim kucaganada almaya nasip etsin inşallah 🙏🌸
Umaaay24 @Haribo42 @Aysegulyeter @Deletedmom124 @ımfromlastnight @Tanmimi @Angelada @Cemremmm @zeyzey95 @Berfin_kycn @mmylmz @Hafize27 @Esraaa76 @iremgun @Begumıscantunc @Ahmetin_annesi @Esrasrcnn @Meleks32 @Humi @Ebruyildiz @Berfin_kycn @Htcb2020 @Goz-deeee @Alise
iremgun Umaaay24 dün vermiştin demi canım sen 142 çıkmıştı genelde 2 günde 2 kat diye bskar doktorlar ama 1 günde nerdeyse 2 katına çıkmış gibi bence güzel😊
Meltemguvenir Umaaay24 benimde ilk değer 34tü 1 ay geçmemişti adetimin üstünden 25 günü şaşmazdı bide sabırsız olduğum için yaptırdım kan testi hemen 😄 ya adet olucaksın ondan böyle çıktı yada hamileliğin çok başı demişlerdi 32 haftalığım şuan 🤰🏻🎀
BegumIscanTunc Umaaay24 canım gayet güzel sonucun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah