Sny_hkn10 anladım canım. Su yüzden sormuştum. Fiyat açısından cagsuda muayene olanlara farklı, dışarıdan muayenehanelerden gelen hastalara farklı fiyat sunuyorlar. Derya başbuğ hastasına 3 bin TL doğum için fiyat vermişler, 1000 TL derya hanım artı olarak istemiş, 250 den de oda fiyatları başlıyor demişler. Bende levent beye gidiyordum. Kendisi 65 yaş üstü olduğu için dışarı çıkma yasağına takıldı ve hastaneden ayrılmış. Bu benim için çok çok kötü oldu. Ona çok güveniyordum… İlk dogumumu da levent bey yapmıştı. Çok memnundum ondan. Hemen iyilesmistim. Şükrü beye randevu aldım bana bakmadı ben başka doktorun hastasının cinsiyetine falan bakamam dedi. Mehmet bey de sezeryan konusunda çok uzman bir doktor. Benim ikinci doğum zorunlu sezeryan olduğu için Mehmet beye o konuda gidebilirim diye düşündüm ona randevu aldım. Devlet hastanelerinde şuanda korona tedavisi uyguluyorlar hastalara. Devlet hastanelerine adım atmaya korkuyorum açıkçası. İlk hamilelikte de zaten pek tercih etmemiştim devleti. Çünkü odalara üç kişi alıyorlar. Bir gittigin doktor bidaha bulunmuyor. Araştırmada sezeryan olunca bir gün önce den yatış yapılıyor. Alper hoca ilk doğum sezeryan olursa ücret almıyorlar. Ama ikinci sezeryan zorunlu olunca ücretli oluyor . Bu olaylardan önce 1000 TL gibi bir tutardı. Ben kızımı üç gün göremem endişesi ile cagsuda yapmak zorundayım doğumu. İnşallah levent bey geri gelir diyeyim ama Mehmet bey de gerçekten kötünün iyisi. Çoğu arkadaşım onda doğum yaptı. Pek normal doğum yaptırdığı ni duymadım nadir. Sadece bir arkadaşım yaptı. Oda hic memnun kalmadığını söylüyor. Çocuğu 8 aylık ve hala yaraları iyilesmemis doğumu ebelere bırakmış temizlikçi kadın dahi çocuğu çekmiş mi pek anlamadm çok değişik bir doğum şekli olmuş. Şikayet var a yazmış bu konuyu arkadaşım. Sezeryan olduğu için benim ben bu konuyu önemsemedim ama. Boluya gelince arzu hanım için çok iyi diyorlar ancak akrabam hamileyken çocuğun engelli doğacak dedi ve çocuk sukur sağlam doğdu. Yürüyemez dedi. Kadinın hayatı bitmis gibiydi. Ankara’dan doktorlarla görüştü öyle bir durum yok dediler . 20. Haftasındaydi. Şükür diyorum ya sapasağlam. Yani bilmiyorum her doktor farklı kişiye göre mi anlamadım.