Kizlar 38+3 oldum sabah doğumum olacak inşallah sezeryanla alınacak oğlum .bu ikinci gebeliğim ama yinede korkuyorum ortalık çok karışık bu beni strese sokuyor.sizden dua bekliyorum hayırlısıyla tüm hamislerin ve benimde sağlıklı bir şekilde evlatlarimizi kucağımiza almayı Rabb’im nasip etsin. 🤲

Yagiz-yusuf Hayırla ve sağlıkla bebeğinizi doğurup kucaginiza alırsınız inşallah sakin kalın Allahin izni ile hicbisey olmaz😍

Yagiz-yusuf canım Allah yardımcın olsun inşaallah sağlıkla kucağınıza alın sakin olun her şey güzel olacak 😊

Yagiz-yusuf Allah yardımcın olsun canım sen de bize dua et ismim ceren rabbim sağlıkla sorunsuz şekilde kucağına almayı nasip etsin

Rabb’im burada benden bu mübarek gecede dua bekleyen tüm kullarına istedikleri ne varsa hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah ☺️ çok sağolun kızlar 😊🤗

Mmucizem çarşaf götürmuyorum özelde yapacağım ama buradaki devlet ve ozellerde de pandemim var artık bu beni korkutuyor. Yanimda eşim kalacak. Annenin kronik hastalığı var o evde diğer oğlumla ilgilenecek .

Yagiz-yusuf Allah yardımcınız olsun ben eşime ve kendime çarşaf ve yastık kılıfıda ekledim bence sizde alın

Mmucizem amin canım cümlemizin ☺️icime kurt düştü kalkıp koyayım çantama 😱 teşekkür ederim hatırlattın için

Yagiz-yusuf rica ederim canım bende çok korkuyorum doktoruma ve tanıdık hemşirelere sordum hepsi çarşafını götür dedi biz büyük valizle gideceğiz zaten 🙊

Mmucizem inan kapının önünde çanta bolluğu var sanki tatile gidiyorum oda lazım olur buda lazım olur diye doldurdum.bende senden farklı değilim 🤭

Yagiz-yusuf hayırlısıyla sağ salim yavruma kavus canım rabbim siz korusun içini ferahlatsın kolay bir doğum olsun inşallah amin 🙏