Trkrnur Canım anneler doğuma ne kadar kaldı? Ben şuan 37+3’deyim. Bakalım ne zaman gelicek minik prensesim. Yaşadığım sıkıntı vajinal akıntı ve zor nefes alma. Onun dışında iyiyim aslında. Sizde durumlar ne?
Bilemedimsimdi Trkrnur 37+6 inanilmaz çatı kemiği ağrıları adım atamaz oldum 3 haftadir gitgide artıyor tek sikayetim bu ve normalmis
asyaa15 Trkrnur 36+2 yiz bizde bekliyoruz bklm haftaya kontrole gidecez. Suan terleme bel agrısı dısında iyiyiz 😊
SedaveSusam Trkrnur 38+2 çatım ağrıyor geceler kasılmam oluyor ve bıçak saplanır giibi oluyor sırtım ağrım çok fazla sırtım ağrımasa hiç bir zorluğu yok kızımn bana
Busbusvehashas Trkrnur 38+5 🙏🏻 Son 9 diyor ama gerçekten artık beklemekten yoruldum.. 39 da muayeneye gideceğim tekrar daha nasıl doğuracağıma karar vermedik, kafamız 2 hafta önde gidiyor
Trkrnur Bilemedimsimdi beni de o ağrılar zorluyor ve ilk hamilelik olunca insan biraz da tedirgin oluyor. Sağ Salim alalım bebişlerimizi kucağımıza
Esma5217 asyaa15 bende 36+5 teyim. Doktorum 40. Hafta dolana kadar gelme dedi. Siz kaç haftada bir gidiyorsunuz
Trkrnur Gulekam korona varken onlar bile gelmek istemiyor en güvenli yerde evladın sonuçta 🥰🥰 sağlıkla gelsin inşallah
Ayln__ Benimde bel ağrılarım ve bacaklarım çok ağrıyor ve şu sıralar ara ara kaşıntı tutuyor 38+2 haftalığım perşembe günü doğumum var hayırlısıyla 🤲🏻🌸🥰
Arasinannesi1 Çatı ağrısı adım atamıyorum artık sürekli olarak devamlı çok sık bir şekilde karnım sertleşiyor sertleşmediği zamanlar daha az diyebilirim galiba buna kasılma deniyormuş 🤷♀️ 38+0 bizde
Arasinannesi1 Ayrıca adet ağrısı olur ya belde başlar bacaklara hatta ayaklara kadar gider aynısı oluyor
Trkrnur Arasinannesi1 bende daha sertleşme olmadı ama çok nadir adet ağrısı oluyo. Ama çok nadir oluyo. Bana daha erken demekki. Ayy sağlıklıca al bebeiğini kucağına annesi
Trkrnur Busbusvehashas Busbusvehashas aa öyle mi? Son zamanlar çok zor geçiyor. İnşallah en rahat doğum olur 🥰😘 sağlıklıca al bebeğini kucağına
2cocukluhayatadogru 37+3 son üç gündür inanılmaz çatı ağrım var zor yürüyorum, mide yanmam hat safhada, çok sık WC, ve bugün çok fazla karnımda sertleşme oldu 🤷🏻♀️
Tuba_27 Trkrnur 38+2 yiz çat ağrım dışında hiç Bi belirtim ağrım yok ama çok ağırlaştım ne zaman gelcek oğluşum bilmiyorum Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah