_zehra_ Arzucan gitti doktora almış bikac ilaç kullanıyo.gidiyo ise evde durmuyo. Daha iyi o. Bana şutladi
Busratm Arzucan Fiyat konusunda bilgim yok. Açıkçası fiyat umrumda olmadı doktor seçerken o yüzden sorma gereği duymadım. Daha önce 4 sene oradaki doktorlarla birlikte çalıştık. O hastaneden başka bir hastaneye gitmeyi hiç düşünmedim. 😊
Arzucan Busratm aman haklısın sağlıklı sıhhatli doğsun da gerisi önemli değil memnunsun bide ne güzel devam etmen en güzeli valla canım😊
Ahsenn031013 seda1anne muayne ücretim 155 tl polis mensubu indirmi ama normal olarak giden arkadaşım 215 tl ödüyor
Ahsenn031013 seda1anne birde doğum paketi gösterdiler onda indirim yapamıyorlardı normal 4000 sezeryan 4500 epidural eklenirse +600 tüm paket ümit hanımın 8000 bunda doğum sonrasıda var ek bilgi isterseniz bana gelen e-maili gönderebilirim
Arden4154 Arzucan Gerçekten çok iyi bir doktor ben çok memnunum. Doğum ücreti 2700 tl normal de sezeryan da aynı fiyat
nursentlk Arzucan benim tüp bebek canım bazı sıkıntılar oldu 4 haftalıkken 5 aylık gibi şiştim ben göbek değilim artık 9 aylık göbek deliği gibi oldu. İlaçlar yan etki yaptı.
Arzucan nursentlk Allah’ım saglikli sihatli eline almayı nasip etsin kardeşim Allah yardımcın olsun 🙏
Busratm Arzucan Çok şükür memnunum canım. Doktorum gibi değil Gülçin Hanım sağolsun çok iyi ve samimiyiz. İnşallah güzel devam eder ve güzel sonuçlanır hepimiz için 😊
Monalisa Kizlar aranizda konak ta temel beye giden varmi….ve izmit konak dogum ucretleri ne kadar bilen varmi
Monalisa Kizlar aranizda konak ta temel beye giden varmi….ve izmit konak dogum ucretleri ne kadar bilen varmi
Arden4154 Monalisa ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün gittim kan testi için ona kesinlikle memnun kalmadım ben, doğum ücreti de 3100 tl
Esra6641 Arzucan 114 nisan diyor takvim ama belirti yok henuz persembe gunu kontrole gidicem insallah o gune sancim.baslar bu hafta sonuna dogmus olur