elf95 Arzucan kuzum benim özel sigorta olduğu için 15 lira ödüyorum muayene ama normal fiyatı 120ydi sanırım
elf95 Arzucan zor valla Allah yardımcımız olsun. Ben daha yeniyim bide pazartesi gidicem bakalım keseyi görmeye ☺️
_zehra_ Arzucan gitti doktora almış bikac ilaç kullanıyo.gidiyo ise evde durmuyo. Daha iyi o. Bana şutladi
Busratm Arzucan Konak Hastanesi Gülçin Hanıma gidiyorum. 26 haftayız 97 günümüz kaldı oğluma kavuşmaya 🥰 Yaklaşık 1 aydır gitmiyorum önümüzdeki hafta gidip kilosunu vs öğrenirim inşallah 😊 Kramp ve ağrılarla artık bütünleşik 😅
nursentlk Arzucan benim tüp bebek canım bazı sıkıntılar oldu 4 haftalıkken 5 aylık gibi şiştim ben göbek değilim artık 9 aylık göbek deliği gibi oldu. İlaçlar yan etki yaptı.
Busratm Arzucan Fiyat konusunda bilgim yok. Açıkçası fiyat umrumda olmadı doktor seçerken o yüzden sorma gereği duymadım. Daha önce 4 sene oradaki doktorlarla birlikte çalıştık. O hastaneden başka bir hastaneye gitmeyi hiç düşünmedim. 😊
Arden4154 Arzucan Selam 🙋♀️ Özel Kocaeli Hastanesinde Hilal Bayram’a gidiyorum. Bugün kontrolüm vardı doğum günümü verdi 🙏 15 mayısta hayırlısıyla minik kuşuma kavuşuyorum 🤲🙏
Pinarmelike Arden4154 selam canım bende hilal hanıma gidiyorum dün vardi kontrolüm hayırlısıyla kucağına almak nasip olur insallah yavrunu sana bişey sorcam hilal hanım şeker yuklemesu yaptırdı mi sana bide şu ana kadar memnun kaldın mi hilal hanımdan Â