Esra6641 Arzucan maddi durumumdan dolayi mecburen gidiyorum bende memnun degilim hic ama yapacak bisey yok iste son bir haftam kaldi insallah bu hafta icinde dogum olurda kurtulurum
Arzucan Esra6641 aynen haklısın bu ara herkezin durumlar belli canım Allah hepimize yardım etsin işimiz çok zor 😔🙏
gamze2234 Arzucan Medical Park 275 sanırım sgk lı dr doçent onun farkı olabilir, özel sigortam var benim tam emin değilim:) Acıbademde prof 400 , uzman dr a gidiyordum 375 Tl idi muayenesi sgk zaten geçmiyor orada 🙃
Aysiscim Arzucan ücreti tam bilmiyorum açıkçası sağlık sigortam var. Ama genel olarak medicalpark aynıdır diğerleriyle🙄
Esra6641 Arzucan Allah kurtarsin hepimizide bir nefeste. Bebegimiz uyurken dogum hikayemizi yazmayi nasip etsin rabbim☺☺
Aysiscim Arzucan zaten diğer şekilde başka yerlere bakardım herhalde🙄 Açıkçası izmite de yeni taşınmıştım ne doktor ne hastane biliyordum öyle gittim şansıma doktorumla iyiyiz devam ediyorum. 🙂
Meryemmemis 12 haftalığım gölcük Medar hastanesine Ahmet Coskana gidiyorum. Doktorum tam bir pamuuuk mükemmel bir insan en büyük sansım öyle bi doktorum olması. Doğum ücretleri sanırım 2600tl cıvarı sormadım daha
Arzucan Aysiscim medikal Park iyidir ama canım doktorlarida iyidir bence ama biraz pahalı olabilir sadece o kadar 😊😉
R-s94 Merhaba ben aile konakta emel biliciye gidiyorum tavsiye ederim 29.haftamdayım çok memnun kaldım doktorumdan bebeğim şuanda kaç kilo olduğunu bilmiyorum koronadan dolayı gitmiyorum hastaneye 😌 fakat tahminimce 900 veya 1.000 olması lazım
Ahsenn031013 R-s94 konakta daha yeni doğum yapan arkadaşım var ve 900 1000 değil 😀 fiyatları sor istersen canım yanlış biliyosun