Ahsenn031013 seda1anne muayne ücretim 155 tl polis mensubu indirmi ama normal olarak giden arkadaşım 215 tl ödüyor
Ahsenn031013 seda1anne birde doğum paketi gösterdiler onda indirim yapamıyorlardı normal 4000 sezeryan 4500 epidural eklenirse +600 tüm paket ümit hanımın 8000 bunda doğum sonrasıda var ek bilgi isterseniz bana gelen e-maili gönderebilirim
MeeL brcaky yok biz oyle biseye denk gelmedik biz ditek otoparktan girdik orda kimse yoktu zaten olsada maske eldiven ne varsa takip gitmistik 😅 Acil girisinde mi oyle acaba
brcaky MeeL otoparkı kapalı ya şimdi ana girişten girerken maske dagıtıyoruz diye ısrarla söylüyo çağrı merkezi ama kimse bişey dağıtmıyo 2 gün öncede maskesiz gezen baya kişi vardı tedirgin etti beni
MeeL brcaky aaa Allah Allah ben p.tesi gittim sabahtan. Otopark kapali degildi otoparktan girdik kimsede bisey demedi bize.belki bizden sonra mi oldu bilemedim. Maskesizde pek görmedim kimseyi. Ama ön tarafa filan hic gitmedim belki vardir orda.
brcaky Ahsenn031013 valenin olduğu yer açıktı sadece🤔 valla her gün bişey değiştiriyolar şaşırmıyorum artık😂
brcaky MeeL benim şansıma denk geliyor heralde😂 otoparkı sordum danışmaya bana vakaların girişi oradan sağlanacak dediler galba acil girişinden deneme yanılma yapıyolardır bence
Zelhaa Bende bugun yüzyil hastanesine gittim doktorum seher cinar 20 haftaligim bebegimin suyu azalmiş 😔 yarin detayli ultrasona gricem inşallah bi sıkıntı yoktur .
Arzucan Bacılar gittim hastaneye cihan hastanesini sordum virüs falan yok hastanede rahat olun dedi 😊😉
brcaky Ceren4444 yaşar beye geçmeyi düşünüyorum bende ama nasıl biri detaylj şekilde anlatıyor mu durumu? Birde geçen seneki yorumlarda ultrason cihazı çok kötü falan diyen olmuş öyle bir durum var mı?
Monalisa Ceren4444 akademi hastanesi nasil ben biki kere igne icin gitmistim aksamdan bombostu ve fiyatlar nasil dogum fiyatlari